» avgjort

märker ni att jag har mycket att göra ikväll?
nu är det iallafall avgjort! Malena Ernman vann! helt ok faktiskt då det behövs ett annorlunda bidrag från sverige. nu tror ni säkert att jag är en schlagernörd som inte har något bättre för mig än att följa mlodifestivalen hehe.. det är ju tradition på något vis.. men nu får det vara nog.
här har ni istället en låt med james morrisson och nelly furtado..


» finalen

det fick bli en kväll hemma framför tv! melodifestivalen är faktiskt rätt bra! kan inte ens gissa vem som kommer vinna. kan du? ja tycker att sarah dawn finers låt är kanon! 1000 miles är ju trallvänlig och de andra är inte så pjåkiga dem heller... vi får väl se, vi får väl se?!
sitter och glor på kläder och skor som man mer än gärna vill klicka hem men det gäller att vara lite ekonomisk nu så man kanske kan ta en resa till varmare breddgrader! novis ligger och sover och jag skulle egentligen behöva plugga! "jag gör det snart" ni vet hur det är.. borde ta detta tillfälle och få det gjort men är helt enkelt för lat + att det faktiskt är lördagskväll.. men kvällen är ung?

nästa helg blir det fest med klassen på fredagen och sen umgås med robin på lördagen. för då ska han och jag hitta på något roligt tillsammans. längtar!
(nedan en bild från köpenhamn --> sommar kom igen nu då!)



någon som har tips på hur man bli av med en förkylning eller hosta snabbt? nej jag tänkte väl det, surt! förstår inte varför det aldrig kan släppa? om människan nu är så smart, varför kommer man inte på botmedel till allt skit som finns?

försökte mig på picasa 3 förut.. riktigt bra program men dock slocknar datorn så fort man ska göra en liten enkel film. hmm..

nej nu är det nog dags att sluta svamla för nova har vaknat och vill leka med sin boll. jag är sugen på ostbågar så det får nog bli det nu! ska fortsätta sjunga högt för mig själv till låtarna i melodifestivalen. jag stötte på ett problem med operalåten så tog ett break men nu kör vi igen:P opera, vilket trams.. fast lite mäktigt på något vis ändå eller?!


» melodifestivalen

vet inte om jag har något att skriva direkt men kan ju nämnas att jag är förkyld och har en otroligt jobbig hosta! vill verkligen vara frisk nu när det är hårt arbete som väntar de kommande veckorna. vad som händer ikväll är en fråga som återstår att besvara! antingen stanna hemma och ta det lugnt eller så ska jag väl vara med fia och dem, spela buzz eller så! vore nog bäst att vara hemma och vila. det är ju trots allt melodifestivalen final ikväll så något har man ju att syselsätta sig med.. vi får se vad det blir.. kanske skulle fixa i ordning bloggen någon gång med! 

nu ska jag sortera papper i min nya super stora pärm som jag fått av mamma! nöje!
(PS. det är faktiskt en del helt okej låtar med i kväll, hoh)

» LIA-plats

på måndag börjar jag min LIA (praktik) en vecka tidigare än alla andra. ska vara på östgota brandstodsbolag, alltså länsförsäkringar! blir nog hur bra som helst. 8 veckor heltid! kommer kännas rätt sjukt att inte få någon lön men så är det. hoppas att det ger med sig något bra i framtiden!

nu är det snö ute igen! förstår inte varför det ska behöva komma nu i mars? är det inte nog nu? det skaju vara sol och börja nalkas vår så man kan ta på sig skinnjackan och ett par converse utan att behöva frysa! gjorde ett försök i lördags men det är nog efter det som jag blivi sjuk, för det är jag.. ska dock plugga en hel del idag, sen jobba på bilförsäljningen som avslutas med hockey.

robin är och tränar nu så ska försöka få lite gjort så vi kan krypa ner under täckets sen och kanske se en bra film..
 
mm jag längtar.. robin visst ska vi åka snart?

» mat

tror ni inte att jag fastnade framför datorn trots allt? nu är det ingen ide att börja läsa för orken är inte med mig längre.
robin ringde iaf förrut och bad mig gå till ica för att köpa pommes & bearnesås. mm! antingen ska vi fira något eller så är han helt enkelt sugen på flottig mat?! det är ju inte så ovnaligt att det blir det men ändå. så ska dra mig ner nu men det är så ruggit kallt och grått ute ju, fyfy! efter maten som jag inte orkar laga ska jag bädda ner mig under mitt underbara täcke för jag är trött och har hosta - det är inte kul!! men jag har inte tid att bli sjuk eftersom jag ska jobba imorgon! nova ligger och sover så skönt här i mitt knä, om man ändå vore katt?!

» ny kurs

idag hade vi föreläsning i inköp och logistik  som är vår nya kurs. ska bli intressant.
kommer dock att missa halva kursen då jag fått klart med min LIA-plats och kommer börja där redan på måndag. vad det är för ställe får ni veta framöver..
ska sätta mig och läsa i vår kära bok nu så jag slipper stressplugga imorgon innan jobbet. för på kvällen har jag inte tid att göra något då jag ska gå på hockeyn med mina arbetskollegor.
spill ingen tid vare ja!

» stan

nu sitter jag och lyssnar på hårdrock och tjatar på robin så vi kan gå till stan snart. har redan varit där men då på intervju så man kan väl säg att jag är uppe i ottan denna ledig dag. vi ska till indiska och se om det finns något fint. sen blir det att tvätta och förhoppningsvis fungerar maskinen annars blir jag tokig! så att vi hörs då!


» step up

 
jag och robin har legat i sängen och kollat på film nu med massor chips, popcorn och dip. först skratta vi till sunes sommar och sen såg vi step up 2 the streets. har ni inte sett step up 1 och 2 bör ni göra det. dansfilmer som är jäkla bra alltså! tänk om man kunde göra något likadant själv. deras kultur som finns i filmerna är otroliga. tänk om det kunde vara något av det här. kunna ha roligt och improvisera utan att det alltid ska röra fest. varför inte kunna vara mer spontan och ställa till med saker utan att ta det för seriöst och med alkohol inblandat?

nu är det tv som gäller. det roliga vädret gör att man blir så inspirerad tll något..

» min vän sara eng

igår umgicks jag med sara och rebecka som sagt. vi var på lite förfest men gick hit en sväng och spela wii fit när de andra gick ut. var lite tidigt för vår del. sen blev det platens där vi mötte b.la robin och emil. och nu ska jag berätta något sensationellt! vi fick med sara på dansgolvet.. det har aldrig någonsin hänt förut! det ni:P
sen blev det att vandra hem och käka kebab i den mörka natten..

jag är inte ett dugg bakfull idag, skönt! har sovit länge iofs. robin ligger och sover nu så jag har diskat och fixat lite. ska väl gå ner till ica och handla något så man kan få ihop en tacopaj eller pannkakor! MUMS! undra vad man mer ska göra idag? brukar tänka på det att: söndagar är himla onödiga dagar, man gör ju i princip ingenting varje eviga söndag.

» utgång

sitter här hemma och glor på andra chansen, melodifestivalen nu.. väntar på att sara ska ringa så jag kan gå iväg och vidare på förfest. klockan lär nog bli en del innan vi är där.. opps nu ringde hon, så snart bär det av!
förresten vann LHC matchen idag! brabra.. hinner inte skriva något vettigt!

» hockey

idag är det kvartsfinal 2 för LHC och ska gå på den med pappa. ikväll blir det nog att gå ut men vet inte med vem. alla har ju flytt landet så har inte så många att hitta på något kul med längre men får väl gå igenom telefonboken kanske. robin ska ju hänga med grabbarna så ingen idé att sitta hemma och hänga läpp. nu vaknas systemet och en match. här får ni en skön remix med frida örn, hon är grym! har ni inte sett henne i så ska det låta är det dags att ni kollar klipp på youtube nu!

» efterlyses

rosa mockaskor (med klack) från h&m för 398:-?
kan inte hitta dem på deras hemsida och springa runt som ett fån i butiken här i stan är ingen mening!

men om man skulle ta och skälla på robin för att han aldrig fixar min header? idag har han lovat men det gör han ju alla andra gånger med. hoppas han läser det här snart! typiskt att photoshop inte gör som jag vill. försöker hitta en bra verison av indesign med. någon som har tips?

duschen snart då kanske? det kommer folk hit nu ikväll och glor på matchen. fast det är väl bara grabbarna så får väl se hur det blir för min del. det märks med tiden! men kom igen LHC och ta sm-guld i år!

» hurtigt

imorse anlände malin med katt till malmslätt kl 7.00 för att börja skriva arbete (affärsjurisik) som ska lämnas in imorgon. tog inte så lång tid som tur var så har slappat vid datorn och tv i stort sett hela dagen. trodde allvarligt att jag skulle gå och lägga mig direkt när jag kom hem men otroligt skönt att redan ha det klart så man kan njuta ikväll. för imorgon slutar kursen så har inget att tänka på över helgen! får se om det blir att hitta på något med några från klassen ikväll eller så. vill se första kvartsfinalen i hockeyn men pappa har säkerligen sitt matchkort med sig så han kan se på sin dator. surt. robin fick jag inte se med så det skiter sig väl. på lördag är det hemmamatch iaf..

om jag skulle ta och väcka nova nu så vi är redo att åka hem när robin kommer snart. vet inte vad jag ska hitta på hemma. det är ju städat och tvättat, hmm! vilken konstig känsla att inte ha något måste!

» 21 år

ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!

HURRA HURRA HURRA HURRA! precis, idag 3 mars fyller jag 21 år så grattis till mig. vaknade av en sång och frukost på sängen med levande ljus. bra snällt av robin. tyvärr fick jag inga paket förrän på eftermiddagen men den som väntar på något gott... fick duntcäke, kavaj, jeansjacka, tröja, diadem, pengar osv. brabra! mamma, farmor, mina syrror, daniel, kent och ann har varit här och firat mig. fika och mat så nu är jag proppmätt men lite mer gott kan jag nog få i mig innan sängdags. tack så mycket allihop för allt!


» städning

nu har jag dammat, torkat golven och plockat i ordning. väntar på att robin ska sluta så jag kan hämta honom på jobbet och få hjälp med det sista. för imorgon får vi besök.. trevligt. får se om robin orkar stanna så vi kan handla lite gott att bjuda på. nu blev jag hungrig..

» söstaste katten

robin är på jobbet nu och jag sitter i soffan och glor. hade tänkt slappa hela dagen eftersom jag är ledig för en gångs skull men finner ingen ro. så ska väl sortera papper snart kanske, det behövs. nova ligger i mitt knä och är något krävande. hon solar sig (som är hennes nya favoritsyssla) och blir galen om jag inte kliar. så fort man råkar ta bort handen kommer ett jämrande.. hon är så söt men fäller som jag vet inte vad. vad gör man? det yr runt så det kittlas i näsan. man måste ju torka och damma hela tiden. nu har jag inte tid med det här mer. trevlig söndag..
(här har ni en bild på lisa&nova efter ett dopp i badkaret)

RSS 2.0