» gott nytt år

vill önska er alla ett gott nytt år och hoppas att ni får en kanon kväll! vi själva ska till malmslätt på middag med några nära&kära och sen får vi helt enkelt se vad som händer.. gör inte så mycket väsen av det! har lockat håret nu i ca 2 timmar.. att det alltid ska ta sån tid men nu är jag i fas iaf så hoppas jag slipper stressa:P sitter och laddar upp med lite petter kan inte bli bättre! ta det lite lugnt med skumpan ikväll, hoh!

» god jul

har tagit en paus från bingolotto nu när det är reklam. vi har nämligen en tradition i denna familj att spela när det är uppesittarkväll men vi vinner aldrig något. har varit hos farmor och käkat, slagit in alla julklappar och klätt granen här hemma hos pappa. ville bara önska alla en GOD JUL!

» stressigt

hmm, robin åkte till jobbet i morse med bilen som jag skulle ha idag! han tänker inte längre än näsan räcker så nu är jag något stressad eftersom jag måste ha köpt klart alla julklappar innan kl 4 idag! ingen kan skjutsa mig eftersom syrran jobbar, mamma jobbar och pappa är hemma och gör något annat viktigt. jag har som sagt en del kvar att handla och det hade varit bra att kunna få skjuts för nu måste jag gå till tornby! otäckt! varför ska man aldrig kunna bli klar i tid?
robin och jag var för övrigt på tornby igår och skulle handla massor men robin var så ursinnig på allt folk så det slutade med mat hos pappa istället.. ja det är inte lätt! nu ska jag sätta på mig varma kläder och traska iväg! ska till farmor och käka vid halv 5 så måste sätta fart!

» julgranspynt

nu är julgranen uppe och pyntad! blev dock en liten gran i år eftersom nova är lite busig.. men otroligt nog har hon knappt visat något intresse för den så vi får väl se hur det går?! självklart var det bara halva ljusslingan som fungerade så vi fick ta en tripp till maxi och inhandla en ny, och det blev en med lampor i alla möjliga färger. precis, det var robin som bestämde men det visade sig vara en bra ide för nu står granen och sprider myspys här hemma. jag hoppas vi ska se på film, krypa ner i soffan och gosa nu. har en strak känsla av julstämmning nu trots att jag har många julklappar kvar att handla.

 
korten kanske inte blev dem bästa men det gör ju inget

» nu är det nära

roligt att man får ett kuvert som innehåller en lönespec och blir förväntansfull att man kanske ska få lite klirr i kassan! men i själva verket står det klart och tydligt: att utbela 0:- yes.. det är så roligt att vara student ibland, speciellt såhär i jultider! har endast inhandlat en julklapp så i helgen har jag lite press på mig och minimalt med pengar. härlig kombination!

idag hade vi en föreläsare i skolan som var super! vi lärde oss mer om presentationsteknik och agera inför publik! en väldigt skön typ som hade en hel del energi att dela med sig av. om man bara kunde vara sån själv.. måste verkligen träna på att prata inför folk, det är göööör nyttigt och man blir mer självsäker för varje gång. som talare blir man aldrig fullärd! i framtiden kommer jag ha sån nytta av att träna mer på detta! det har alla..


nu är det partaj här i huset igen! visst är det kul när folk har fest men ibland är det lite störande.. som igår kväll när jag var dyngtrött och skulle sova vid halv 11, vad händer då? jo det ramlar in en hel drös med folk som sätter på musik och hoppar i golvet! tro inte att jag är bitter nu för det är inte direkt första vardagen! ska ge igen så in i bängen snart...

ska öppna mina nya böcker på några hundra sidor nu! men det är ju marknadsföring så det kan nog bli lite underhållande! :) snart är julafton här, trala la


» julklappar

JULKLAPPSTIPS EFTERLYSES?!
framför allt sånt man kan köpa till mamma, pappa och robin!
har ingen som helst fantasi i år, jätte tråkigt! buuuuuuuuuuuuuuuuuuu

» nova hälsar

bhnnnnnnnnnhn 89999914FG
igv
f71458p oig 7yud uf7g nik bnyjukpåmn
78kl34ät
6687k M

hon gillar datorn något fruktansvärt! det är sådär jätte roande när man sitter här.. vet inte vad som är bäst; ligga och sova över tangentbordet eller ta med tassarna på det som rör sig på skärmen?!

det gick bra i skolan idag! otroligt skönt att det äntligen är gjort.
ikväll är det idolfinal som vi tänkte titta på och bara ta det lugnt. laga tacopaj, käka lite godis och heja på kevin..
robin och dem åker på bortamatchen mot rögle imorgon och jag själv tänkte försöka handla några julklappar och sen bjuda hit lite vänner. har väl inte planerat så mycket än men det gör inget! skönt det.. snön är här nu med, underbart men det får allt se till och bli lite kallare så den får ligga kvar! dags att se på rocky, ni vet tidningsserien som finns i animerad verison nu! ganska roligt emellan åt faktiskt..


» säljsamtal

imorgon har grupp 5 på affärshögkolan presentation om säljprocessen och avslutningsvis ska ett säljsamtal avklaras. det börjar bli lite nervöst nu eftersom det är svårt att träna in ett säljsamtal.. har varit hemma hos mamma nu en sväng och övat på henne samt syrran&vigge. inte det lättaste eftersom man inte vet vart samtalet kommer leda imorgon. känns roligt samtidigt som det är nervöst. vi i våran grupp har ett företag som heter tigra swedish products ab och ska sälja in en linje åkgräsklippare vid namn hugo pro 25e hehe.. man får leva sig in i situationen:P ska bli skönt när fredagen är över så man kan ta lite välförtjänad helg! hoppas robin kommer hem från hockeyn snart så jag kan öva lite mer!

nova ligger här och sover i mitt knä, hon har varit på äventyr ikväll så är helt slut. hon är så söt!

» namnsdag

idag är det 10 december, nobeldagen och malins namnsdag. det är som vanligt bara mamma och farmor som ringt och kommit ihåg mig..

jag är ensam hemma nu för robin är och målar någon töntig banderoll:P fick sy ihop tre lakan förut, det var så viktigt hehe. skulle vilja göra något skojigt men det är väl dömt att misslyckas. ska ringa runt lite eller så skiter jag i det och tar en lång dusch, poppar lite popcorn och umgås med tv. spela lite guitar hero fast jag inte klarar den där förbannade låten jag spelat nu i tre dagar!

är det förövrigt någon som lyssnat på the killers eller oasis nya album? om inte är det att rekommenderas!
någon som har några musiktips att dela med sig av?

nu ska jag beställa två böcker för 800 spänn! Värt såhär innan jultider eller kanske INTE!
   

» och så kör vi på

det är hur mycket som helst att hinna med nu! ändå hinner man inte hälften, puh!
hade tenta idag som förmodligen gick åt skogen, grupparbete hela veckan med presentation samt säljsamtal på fredag och det måste sitta i ryggmärgen. ingen press, ingen stress nejdå.. har varit i skolan mellan 9-18.45 och nu ska jag hämta robin för att sen laga lite mat och förhoppningsvis hinna plugga lite så jag är förberedd imorgon. samtigt som det kör på i 200 är det väldigt roligt. snart är det jul och då blir det lite ledigt igen. ska bara försöka hinna med att handla lite julklappar osv:P är det någon som har bra julklappstips? som man kan ge tex till mamma, pappa m.m? ge mig, har inga roliga ideér än så länge..

måste åka nu så han inte får stå och vänta i kylan!
och ja, bilderna kommer så småningom.. får se om jag orkar vara effektiv ikväll!


RSS 2.0