» hallelulja

jobbade även idag en kort dag!
underbart, det är så underbart just nu! jag älskar vädret..
varför kan det inte vara såhär lite oftare?
snart blir det att gå och dricka öl på torget, sedan hem till micke&malin
där det blir grillning innan rixfm och lite sommarfest.. kan man begära mer?
har varkligen inte tid att sitta vid datorn längre, ska träffa sp!


» en dag på stan

jobbade bara till kl 12 idag så har passat på att njuta av ledigheten i solen. satt på torget och käka med fia och det var himla trevligt. sedan blev det en sväng på stan. var verkligen evigheter sedan så passade på att shoppa loss nu när lönen äntligen kommit. fick ju mer än väntat så tänkte unna mig lite saker när man kan. kanske blev lite väl mycket pengar men köpte det jag behöver. iofs var klänningen otippad men den var så söt! blir perfekt i grekland.. väskan kunde jag helt enkelt inte motstå! 600 pix men jag har verkligen trånat efter en stor svart väska länge nu. så det var dags. den passar till allt dessutom! ikväll blir det en sväng med robin ner till blodomloppet och glo. det är ju soligt och skönt så varför inte passa på att komma ut?

fick ett roligt samtal förut idag så på onsdag kl 10.00 ska jag iväg på intervju! pirrigt..

tänkte härma alla modebloggare och lägga ut en bild på lite av det jag köpt. mest för jag själv ska kunna begrunda det. lalala

image68

» hos pappa

jobbade mellan 7-16.15 idag. det borde vara förbjudet att jobba sådana här dagar när solen strålar! frågan är ju hur det ska gå i sommar.. det tar vi med tiden. är nu hemma hos pappa i malmslätt där jag också tänkte lämna bilen eftersom den inte funkar som den ska och att det är så jävla dyrt att ha bil nu. bara bensinen är ju rena rama skämtet och parkeringspengarna rinner iväg lite mycket. nåja, här har försökt njuta lite i solen samt sett på svensson, svensson med lillsyrran. hon har varenda avsnitt nu! roligt det där! tänkte tigga skjuts av syrran&danne sen så jag kan ta mig ner till ikea när robin slutar jobba kl 20. han har nämligen varit smart och ställt båda våra cyklar där nere. så får väl hjälpa honom att trampa hem..

lön imorgon! efterlängtat! blev mycket denna månad om robin läst "specen" rätt.. kollade även banken och hade fått ett udda belopp i lön den 23 men jag får ju lön 28 nu. vet i tusan vad det är, får undersöka saken vidare.. måste handla massor saker nu till sommaren + pengar till semesterna som måste växlas in osv.
ska mysa vidare nu!

» spaghetti & köttfärssås

mums! det är vad vi har på spisen nu.. verkligen favoriten då det alltid är gott plus att man alltid blir mätt. det är vad jag behöver nu! är skit hungrig! och vill inte vattnet koka upp så snart blir jag förbannad. det är något fel på våran spis tror jag. ingen jämn värme och använder man ugnen går brandlarmet konstant. pinsamt när grannarna får höra det.. vem vet; de kanske tror att det brinner på riktigt?
nu ska jag ut i köket och slå på lite kastruller, la laala


» eurovison songcontest

nu sitter jag hemma hos emil med ett antal grabbar och kollar på (tror det eller ej) eurovison songcontest! måste tillägga att de faktiskt inte klagar.. trodde inte jag skulle få viljan igenom men så svårt var det inte! perelli öppnade lite svagt tycker vi men det blev bättre. i början tyckte jag inte alls att hennes låt var bra men efter radions alla spelningar börjar den bli bättre och bättre! har faktiskt ingen aning om hur det går för alla grannländer har ju ett samarbete. vissa bidrag kan man ju undra om det är ett skämt. vi får se.. blir väl en sväng ner till stan senare. hur det slutar får ni veta en annan dag! good luck sweden:)


» fredag

nu är det äntligen fredag igen! denna vecka har gått långsamt.. vädret har rett ut sig så vi får hoppas på ett soligt linköping imorgon. känner inte för att göra så mycket men vädret är en hjälp på traven så man kommer ur sängen och hittar entusiasmen i att göra något av dagen. får se hur det slutar..

har precis varit i malmslätt och umgått med lill-lillsyrran. käkat taco, färgat hennes hår, sett talang och avslutningsvis blev det en promenad bort till pappa där vår andra syster har fest ikväll. de får nog roligt;) sitter hemma nu i min ensamhet och är i valet och kvalet mellan vilken film jag ska se; kill bill 2 eller oceans eleven? vissa dagar finns det ingenting och ibland krockar det. uja.. ikväll hade jag egentligen tänkt skämma bort robin lite eftersom vi hängt ihop i sisodär 5 år nu men han hade annat för sig. eller rättare sagt chefen hade fest så det är inget man får missa.. får väl se om jag är generös någon annan gång, annars är det han som får lyxa till det lite åt mig. vi får väl se, vi får väl se.. nu värker huvudet något fruktansvärt! för er som vill veta tror jag nämligen att jag börjar bli ljuskänslig. alltså mot lampor och datorljus! jätte skumt, kanske ska kolla upp det där eller är jag bara nojjig?

 en liten puss kan vi väl bjuda på!

» det är så typiskt mig

ja det är verkligen det alltså.. så typiskt mig att alltid skjuta upp sådant som är viktigt. måste få iväg ansökan imorgon och det betyder att jag har 1 dag på mig att skriva personligt brev, cv samt kopiera massor saker. har även glömt skicka iväg viktiga papper till försäkringsbolaget! jag blir galen. man tappar stinget när man inte går i skolan längre. skärpning!

har inte uppdaterat på ett tag nu men har jobbat mycket! förhoppningsvis blir man lite rikare i slutet av månaden!
har även varit på inflyttningsfest hos jocke, som nu äger hamstern sylvester:P får se hur det slutar.. kollat på kusinen när hon hade bal och träffat släkten hemma hos pappa. helgen blev allt annat än lugn men så är det ibland. har inte tid med det här mer. hej!



ps. robin står och sjunger i duschen, sällan man får höra hans "riktiga" sångröst! det brukar bara vara skrik&gap..

» bokat och klart

då har jag precis betalat min och robins resa till samos, grekland i sommar. dyrt men efterlängtat! vill åka iväg med detsamma..

 

helgen har varit helt otrolig. världens väder! sommar med andra ord.. after work med jobbet, uteserveringar med kompisar osv.. är så mysigt på stan nu när allt folk börjar komma ut! vi har även varit kattvakt. skönt att man är ledig på helgerna så man kan passa på att vara ute och glassa. robin har det värre eftersom han jobbar varannan helg men vi får hoppas att det är fint nästa helg när han är ledig. nu är det mycket jobb i veckan så skönt att jag fått vila ut lite.

» grey's anatomy

sitter nu och väntar på att denna serie ska börja! den är såå bra och en av de jag lyckast följa helt och jämnt. spännande avsnitt som ska visas idag eftersom det slutade med fortsättning följer förra gången.. desperate houswifes, ugly betty osv har tappat förståndet! de har enligt mig ersätts av sexy, dirty, money och life, helt sjukt bra "nya" serier. som ni märker har jag inget bättre för mig - tiden går så sakta! robin säger att han hatar att se på grey's men jag tror faktiskt inte han menar det på riktigt eftersom han brukar bli tyst när det väl har börjat. nu frågade han t.o.m om avsnittet idag handlar om han som halspulsådern brast på.. så söt! hoppas han inte läser detta för då blir han nog sur.. så ska inte avslöja för mycket hoh


» punktering

då är valborg över, helgen är över och en ny vecka har satt igång. har varit underbart att det varit lite ledig nu. jag jobbade i fredags men kändes skönt när man fick gå hem och ta helg efter en dag. vädret har varit härligt så har hunnit att göra massor. nu är sommaren på ingång, tro det eller ej men vi prata om det igår och det är faktiskt inte långt kvar tll semestern. självklart får inte allt vara på topp som vanligt om man heter malin ottosson. påväg till jobbet idag låg det massor glas utspritt (sedan valborgs bravader, jo man tackra) överallt så det var bara att leda med sig cyklen när luften i däcket försvann. puh! jobbigt att släpa med den hem också. jaja, ska inte tjata mer. ska fixa något gott tills robin kommer hem så måste till ikea och investera i lite höns..

just det, jag och robin bokade resa idag så på hans födelsedag den 22 juni bär det av till Samos. inte riktigt spikat än kanske ändrar oss om vi hittar något ännu bättre men det verkar förjävla bra om man nu får använda det ordvalet. lite dyrt kanske men man måste unna sig sådant ibland. inte allt för ofta man åker iväg nu för tiden!
hoppas du blir avundsjuk för vi ska ha det så mysigt;)

RSS 2.0