» uppesittarkväll

igår var det julmys med bingolotto hemma hos familjen ottosson. är inte speciellt förvånad över att vi inte vann ett skit! satt och hoppades på att en bil kunde bli min men ack nej.. uppesittarkvällen höll på väldigt länge så emellanåt fick det bli lite paus. satt framför tv:n och laddade ner musik till vår käre far. han var uppe i varv när vi laddade ner Dr.Hook, The Supremes. Electric light orchester osv. då svängde det ordentligt här hemma. vi fick lära oss hur det går till när man tvistar, haha! det är något som jag kommer minnas framöver..

nu äntligen är det julafton! ska snart öppna julklappar från pappa! sen blir det att gå till mamma och fira lite där.. till slut bär det av till kusinerna i mjölby! i år har jag faktiskt ingen aning om vad jag får i julklapp men det känns spännande! var och köpte en julklapp till mig själv igår så det är jag nöjd med iaf! ny mobil - var väl på tiden? kände att det var dags att bli vuxen och skaffa abonnemang..

jag hoppas att robin blir glad över sin julkapp, återstår att se! han är nog lite spänd på att se vad det är jag köpt..

det värsta med julafton är all väntan! jag vill öpnna julklappar nu! men så fort pappa kommer hem från sjukan (där vår farbror tyvärr måste tillbringa denna dag) blir det att riva och slita lite.

kommer väl lite mer om julafton framöver! GOD JUL

» ännu en helg

ännu en helg är förbi och imorgon börjar en ny vecka. tiden går så fort nu och ibland undrar man vart alla dagar tagit vägen. helgen började med idolfinal hos robins föräldrar. malin kom hem eftersom ann och kent skaffat världens sötaste katt. himla mysigt! efter lite bus och en bra final i idol åkte vi hem och sov eftersom robin jobbat den här helgen.

på lördagen blev det inte mycket gjort.. slöade i stort sett till robin kom hem och då var det dags att göra sig klar till kvällen. en bussresa till malmslätt för att festa lite hos essa innan det blev utgång! hamnade till slut på platå där det för en gångs skull inte var fullproppat med folk. blev inte allt för sent vilket var skönt imorse! när robin åkt hamnade jag i soffan men insåg ganska snart att jag måste göra något av dagen. storstädning! (hoppas han märker det när han ommer hem) har varit jätte duktig.. gick sedan en sväng till farmor.. myspys
nu sitter jag och väntar... på parlamentet, robin, film kl 21 och för att sen gå och sova!
jobbet kallar imorgon, som alla andra måndagar!

platå
precis som på alla andra bilder ser vi ut som två puckon, hoh

» inget vettigt

idag har jag verkligen inget vettigt att skriva! men vad gör det?

något kan jag ju alltid hitta på:
förut gick jag och robin fram och tillbaka till tornby eftersom min bil inte funkar. skönt som attan!
ni tror inte det är sant va? men det är det! fniss

imorgon är det kvällsöppet på stan så det blir att gå en sväng med fia. ska inhandla ett par skor jag trånat efter bra länge nu i hopp om att det är lite rea! kanske hitta de sista julklapparna med?

har varit förkyld ett tag och nu har den där nedrans hostan kommit i vanlig ordning..
blir så trött på't! gör ont i ryggen så ikväll ska jag se till att få lite skön massage
av min älsklade. (önsketänkande?)
han ska inte få komma undan så lätt..

på jobbet går det bra, har fortfarande utbildning men imorgon, fredag och på måndag
ska jag jobba själv! men det går nog bra bara de fixat kaoset som var idag..

måste se klart roomservice nu!

RSS 2.0