» julpynt

ni får ha lite mer tålamod när det gäller bilder osv från resan. nu är batteriet dött i kameran så orkar inte styra med det för tillfället. jag och robin är oense här hemma när det gäller julpynting. jag vill ha lite julmys medans han inte ens vill ha adventsstjärnor i fönstret, puh! det är inte lätt.. julen och lite pynt, glögg, pepparkakor osv är urmysigt. tycker inte ni det?
han får skylla sig själv om han lämnar hemmet några timmar.. bäst att passa på då kanske?! har försökt pränta in lite vett i honom men han är på tok för envis! nu ska vi gosa ner oss i soffan för vi har varit duktiga och städat idag!

» ett kallt sverige

då var vi hemma igen! fy! hade mer än gärna stannat ett tag till.. roligt när man går av planet och möts av minusgrader och snö. veckan har varit underbar, bara tagit det lugnt och haft det bra. hotellet var fint och vädret har varit bra. molnigt två dagar men ändå skönt. ska lägga upp lite bilder och skriva mer om resan snart men nu orkar jag inte det. ha tålamod!

» nytt hotell

nu ringde robins mamma precis och sa att apollo bytt vårat hotell mot ett annat. fråga mig inte varför men det gör inte så mycket för det nya ska tydligen vara ännu finare och bättre! sitter och kollar på hotellet nu på hemsidan men orkar inte lägga ut någon bild... ser kanon ut! tror även det är närmare till stranden.. vill åka iväg nu!

» snart så

var tillbaka i skolan idag. dock med ångest då jag skulle hålla ett tal på 8 min! jag var inte ens säker på att uppbyggnaden var rätt osv.. (för er som inte vet avskyr jag att stå framför folk och prata helt själv.) till slut blev det min tur och pratade på om adidas eftersom man skulle göra en säljande presentation om ett företag som är intressant. fick bra kritik från de övriga men framför allt från läraren. jag hade följt retorikens grunder och gjort ett bra jobb. med tanke på att jag inte varit med på någon lektion an jag inte vara annat än glad! måste säga att alla var super duktiga alltså..
en dag kvar i skolan imorgon och sen på fredag bär det av till göteborg för att sedan på lördag ta flyget till puerto rico! hur härligt ska inte det bli då? nu måste tiden gå snabbt, fast inte för fort eftersom jag måste hinna packa, handla lite och styra med diverse lite innan. men som sagt på fredag runt 3-4 beger vi oss av!

måste bege mig och köpa mat till katten för hon skriker här! robin glömde visst att hon behöver föda för att överleva hehe;) ska väl försöka hitta på något att äta innan han kommer hem från jobbet, eller jag kanske skulle glömma det?

  
här ska vi bo.. (om jag fattat rätt alltså)

» uttråkad

ligger hemma i soffan och är uttråkad! det är lördag så förmodar att dem flesta är ute och festar idag eller gör något annat roligt. jag har legat här hemma och pluggat lite, försökt hitta något bra på tv osv men det är ju inte alls kul..
robin är ute såklart och jag är inte så pass frisk än att jag kan hitta på något. nästan längtar efter att få göra mig i ordning och ta på normala kläder.. men det kommer! måste verkligen kunna gå till skolan i veckan! ska ta nya prover iaf..

ska se på någon serie nu och gosa med nova, är inte det minsta trött än, puh! klockan är snart kvart i ett..

» fortfarande hemma

det är tråkigt att vara hemma såhär länge! är uttråkad och fortfarande sjuk.. usch!
robin har ju varit ledig som tur är men han är mest tjurig över deras bortamatch mot rögle.. så jag tror ni förstår vad jag menar!? (inte så glatt humör) har legat och glott på lilla sjöjungfrun, ja jag är 20 år:P men när man är sjuk finns det inget bättre än disneyfilmer. ska sova vidare nu så jag orkar se idol ikväll.. host host från mig

» lunginflammation

jag har inte varit aktiv här på jag vet inte hur länge.. har så mycket annat viktigt för mig som ska göras! får se om jag tar tag i det snart och skriver lite oftare!? just nu är jag hemma från skolan eftersom jag fått lunginflammation vilket inte alls är så roligt. varit sjuk ganska många dagar och efter två läkarbesök kunde han konstatera vad det var. så nu har jag fått medicin, en stor påse med massor olika piller hit och dit. nej, nu måste jag lägga mig ner igen eftersom jag inte får anstränga mig.. tråkigt att ligga hemma och glo, ingen bra tajming eftersom en ny kurs precis satt igång och at vi hade tenta idag! men det löser sig! robin är på jobbet så det känns lite ensamt här hemma, men jag har ju nova att gosa med:)



jag, robin, hans familj och släkt åker ju till kanarieöarna nästa helg! ska bli så skönt!! längtar verkligen och tills dess måste jag vara helt bra! håll tummarna..

RSS 2.0