» jag väntar

igår klickade jag hem ett par otroligt söta och höga skor! väntar nu som en tok på att det ska bli februari så de kan anlända hem till mig. bara för att jag så gärna vill att de ska vara underbara är det säkert fel storlek eller något annat krux!

just ja..
igår fick jag punka på mitt bakdäck! det var inte alls roligt.. trampade på som attans men kom ingen vart! var och lämnade in den. när jag tänker efter måste jag egentligen hämta den! fast det är jag inte på humör för! varför? det ska ni får veta nu:
vi har den sämsta tvättstugen som någonsin sett dagens ljus! eller det är faktiskt två stycken lika värdelösa! i den ena är det fullt av skum och vatten när man ska ta ut tvätten och i den andra går inte trumman runt... då tänker ni säkert som jag. laga fanskapet! men nej riksbyggen är visst lite långsamma så det ska behöva ta ett halvår och när det är fixat går de sönder lika fort! i papprena från föreningen står det att dem ska renoveras --> ta tag i det nu!

just därför önskar jag mig en tvättmaskin på min 21 årsdag. inte för att vi har plats med den i badrumet men jag får väl klämma in den där det får plats helt enkelt.. hehe

nu kom syrran så ska åka till malmslätt med all min blöta tunga tvätt! morr på den här eftermiddagen..

det som är positivt är att vi ska åka och storhandla ikväll, mums!

» party

yes nu är det party som gäller! är hemma fortfarande och fixar. vill bara bli klar! robin sitter på toan med tända ljus, tidningen och en öl.. uppladdning hehe! inväntar väl i stort sätt de andra så vi kan ta en taxi ner till micke&mallan. hoppas ni får en trevlig kväll! kanske möts i vimmlet på stan.. skål!

» ledig

otroligt skönt att vara lite ledig idag. måste iofs plugga en del men skönt att kunna slappa lite hemma också. robin och jag har varit och kollat på badrum idag så förhoppningsvis kan vi ta tag i det där snart. blir ju nästan spyfärdig av hur det ser ut idag. ingen ide att städa då det ändå samlar damm och inte blir finare för det. ska till stan och träffa alex sen med. efter det blir det att åka och handla m.m. för det behövs. när vi ändå är inne på mat så ska jag tala om för er att malin fixa gryta med potatis igår. tog en herrans tid och blev inte direkt som farmors goda men träning kanske ger färdighet, vad vet jag?

förövrigt tycker jag det är väldigt roligt att micke är förbannad! skratta varje gång jag tänkte på hur han hade det igår. tydligen hade någon lagt ut hans bil på blocket för 1200:- och folk ringde som galningar...... härlig 25års dag, vänta tills på lördag du hehe! hör hans medelande till robin här --> http://rapidshare.de/files/43161374/mikael_sur2.wma.html
(tryck på free och skriv sedan in koden som står på sidan)

» tänkte på

Följ min blogg med bloglovin
tryck på länken ovan vet ja och följ min blogg (och andras) om du inte redan gör det..

» energi

jag vet inte vad det är med mig men de sista dagarna har jag haft sån energi. HÄRLIGT! det var nog många år sedan jag kände mig pigg. helt otroligt! lite vitaminer på det här så är det klappat och klart. jag var faktiskt, tro det eller ej ute och sprang förrut. fast jag vet egentligen inte om man kan kalla det springa för jag gick mesta dels och höll på att spy. trodde halsen och lungorna skulle åka upp och ut genom min mun.. kondition, för all del!

om man ändå kunde bli morgonpigg och gå upp när klockan ringer. jag tror jag ska önska mig det i julklapp nästa år.. vore skönt att gå en morgonpromenad någon gång om året.. vi får väl helt enkelt se hur länge min energi håller i sig. satsar på fram till lördag hehe.

nu ska jag ta med mig datorn in till sängen och krypa ner med lite gossip girl tills robin kommer hem från sin promenad. det är ju faktiskt så att micke fyller 25 imorgon.................... ni som förstår ni förstår helt enkelt:P ser fram emot partaj på lördag!

» julafton





bilder från julafton -08

» jag bygger om

ursäkta röran! jag bygger om lite grann..

nu är skolan igång igen, julsakerna nere och ett nytt år är här. 2009 - det känns lite konstigt! var uppenbarligen 9 år sedan milleniumet men va fanken så länge känns det inte som? julen och nyåret var mysigt. spenderades med nära och kära. jul hos pappa, mormor&morfar sen mamma och nyår i malmslätt. nyårsafton blev sent planerat som vanligt men vi lagade mat och umgicks med vänner så som det ska vara. nog om det.. ikväll ska vi bowla och jag ska försöka vinna! det ni.. vi får väl se, kanske har lite övertag då några av dem andra är på hockey nu och dricker öl hehe. måste till syrran och fixa kläder. bye!

RSS 2.0