» plugg i höst

måste ju berätta den otroliga nyheten jag möttes av när jag kom hem! jag har blivit antagen till affärshögskolan som ska nystarta här i höst! kan inte bli bättre, känns så himla roligt! den 25 augusti sätter allt igång! så det är inte långt kvar. företagssäljare/affärsutvecklare är det om någon undrar.. glädje!

måste även gratulera syrran (sofie) som har tagit körkort i veckan!

» hemma!

har varit iväg ett tag nu! det har varit lite äventyr för min del. först var det öland på midsommar och sen direkt till samos med älsklingen! nu är vi hemma igen och allt är sig likt. kändes inget vidare att lämna värmen nere i grekland för att bege sig till sommarsverige med en temperatur på ca 14 grader! orkar inte skriva mer om resorna nu utan återkommer till det när jag fått ordning på bilderna osv..

» semester

jobbar sista dagen innan semestern idag! oh! hinner inte skriva så mycket nu eftersom klockan är ungefär 6 på morgonen och jag börjar jobba snart. har en del att fixa innan dess! idag runt 4 åker vi ner till öland ett par stycken. tre bilar som ska spendera tiden på lundagård camping. hoppas vädret är kanon.. men det blir väl som vanligt på midsommar. svensk sommar och jag tror ni vet vad jag menar! på lördag är vi bara hemma och vänder eftersom jag&robin åker till grekland på natten. helt underbart. det är verkligen inte långt kvar nu.. så med andra ord kommer jag nog inte kunna blogga mer förrän när jag kommer hem. fast det är väl ingen större fara va? ojoj, måste skynda, ska cykla till jobbet också! brukar gå trögt på morgonen! hoppas alla får en bra midsommar och så vill jag säga att det ska bli högtryck nere i grekland så vi kommer ha det så bra;)

» söndags trött

idag har vi varit trötta.. vaknade sent, åkte till malmslätt en sväng. efter en bit pizza hade vi lite energi men väl hemma igen har det varit soffan som lockat. men varför finns det inget på tv nu för tiden? otroligt alltså..
igår blev det rajraj. fotboll hos fia, vidare till tannefors och sen utgång. en mycket trevlig kväll med härligt sällskap!

kan inte förstå varför jag är så seg idag? känner mig inte ett dugg bakfull men seg i hela kroppen. kanske kan bero på att sara&jag har cyklat runt som fån i stan, våran stammisplats är vid cykelpumpen om ni undrar..
nu ska jag försöka få robin att klia på min rygg, han har latat sig tillräckligt nu:P


» spy i farten

igår kväll hade jag mycket trevligt med särah! vi var hos lillen med några stycken och drack lite. sedan drog vi vidare ner till stan för att gå ut någonstans. vi tappade bort ett par så det var bara jag, sara, maria, bobby, krulle som var på platsens. vi hade tur när vi kom, ingen kö och gratis! var mycket folk ute så man kände sig lite borttappad emellan åt när man stod på ågatan och undra vart alla andra tagit vägen. ledde cykeln hem och försökte vara sällskap till en full student.. väl hemma var det skönt att gosa ner sig i sängen!

när vi var på stan igår hände något mycket roligt må jag säga. en kille kommer gående, lite väl full för han mådde verkligen inte bra! han spydde nämligen i farten två gånger mitt på stora torget. ni skulle sett - han stannade inte ens när spyan var påväg ur munnen! stackarn!

oh jävlar nu är det stressigt! sverige mot spanien kl 6 och då ska jag vara hos fia. jag har inte ens på börjat processen att bli klar. kanske skulle städat lite här med eftersom robin får folk hit.. ojoj nu kommer han bli arg när han kommer hem.. nevars, förhoppningsvis inte! måste berätta: hittade ett par UNDERBARA skor som malin självklart var tvungen att köpa idag. 700:- och fötterna kommer vara döda efter 10 min. kommer hata mig själv ikväll när benen viker för att jag köpt dem! grr.. men de var oemotståndliga..

» kusinens student

har nu varit i mjölby hos kusinen som tog studenten idag. var riktigt härligt att se dem. man tänker tillbaka på hur man själv hade det och hur kul det var. nu är jag hemma men ska sticka ner till stan när som helst! tänkte träffa sara b.la för att dricka lite gott och sen sitta på stan någonstans. glo på alla! kommer krylla av studenter så man får hoppas att man inte kommer bort, hoh.. nej men nu måste jag verkligen gå! har lite beslutsångest ifall jag ska ha jacka eller inte med mig. hmm.. vädret är konstigt idag!


» skolavslutning

idag har jag tillbringat min tid i malmslätt för att vara med på syrrans skolavslutning. nu är det gymnasiet som gäller för henne! lillen.. hon är ju faktiskt inte alls liten längre! måste intala mig det, haha!
först blev det kyrkan och sen hem till mamma och käka gott! imorgon efter jobbet bär det av till mjölby eftersom kusinen tar studenten. kommer bli en härlig dag och sen är det helg som innehåller en hel del roligheter. stina är hemma, vi är bjudna på fest, sverige-match, robin är ledig på söndag m.m. kan det inte bli varmt tills söndag? för vi hade ju planerat att åka till varamon! uja..

nu är jag hemma igen och tråkar. väntar på att klockan ska bli 8 så robin kommer hem. hoppas han vill hitta på något med mig! bio, stan, eller vad som helt går bra:P

» grekland - sverige

då var första em-matchen för sverige slutspelad. vinst mot grekland med två mål! hur bra som helst! zlatan var bäst! ska bli roligt att följa resterande matcher.. i hopp om att det går bra vill säga! hade mer än gärna varit där nere och följt allt live! ska varva ner lite nu..


» det var ett tag sen

hej alla mina läsare! ni får ursäkta om jag legat lågt ett tag men vem har tid att blogg när vädret är så underbart? inte jag.. men nu tänkte jag att det är bäst att ta sig tid. har haft många härliga dagar. gjort allt möjligt men mest är det väl kompisar och uteserveringar som lockat. i torsdags blev det lite öl med robin, micke, emil, malin, essa osv. i fredags var jag hos henke med ett antal grabbar för att sedan gå vidare till stan. igår var vi hos micke&malin och sen på stan en sväng. robin jobbar ju i helgen så han har inte tyckte att det varit så jätte kul! lilla nisse har ju varit här en sväng. så söt.. nationaldagen i fredags men inget firande direkt. verkar inte hända så mycket här i stan så jag var i tinnis med familjen.

försöker få med någon att bada men varför vill ingen hänga på? Bakfylla, jobb och annat.. gr! jag blir galen!


RSS 2.0