» härlig vårkänsla

sitter just nu i skolan framför en dator, känns inte allt för givande om jag ska vara ärlig. det är tänkt att vi ska börja med våran rapportskrivning på ett x antal sidor om journalistik men jag tror inte att någon här inne hittar motivation till det. man vill bara gå ut i det fina vädret! känna solens strålar värma hela kroppen. tyvärr är det lektioner hela dagen och sedan är det bara åka hem och plugga utvecklingspsykologi. det kommer bli spännande, läsa om massor teorier i en tjock bok, hmm?

var i stan igår med robin och hans kompisar och såg på LHC. kul att de går bra för dem, vi får hoppas det lyckas ta sig till final. jag vet några som kommer explodera om det blir så:P

nu har man börjat räkna ner dagarna i skolan! nästa vecka är det lov vilket ska bli oerhört skönt. har dock en hel del att göra men det tar vi då. ska försöka umgås med mina vänner som jag inte hunnit träffa så mycket den senaste tiden. lite jobb vore inte heller helt fel! pengar behövs!

kanske dags att återgå till lite forskning om melodifestivalen? analysera nöjesjournalistiken.. vill någon göra detta åt mig?

tur att man får en härlig känsla i kroppen av vårvädret! robin har tagit ut sin bil och då är det verkligen vår, haha

» skönt med helg

ja det är verkligen skönt med helg! få vila upp sig lite.. är ledig hela helgen så det är kalas! igår var jag hos malin med sara och käka taco. en hel del tjejsnack blev det med, oerhört mysigt:) åkte och hämta robin mitt i natten, sov nog fortfarande när jag satte mig i bilen.. otäckt, hoh
idag har jag vart hos kusinen och firat hennes 18års dag, tvättat bilen (nörd, jag vet.. säg det till min kära) och snart bär det av på bio. robin&jag
imorgon ska jag träna bal och se på oc. bara ta det lugnt hela helgen.. skönt skönt!

förresten är våra kokböcker klara nu, så vill du ha en kokbok för idrottare är det bara panga upp 129:-

ska lägga mig i soffan en stund nu och njuta av något riktigt dåligt tv-program. bye

» solsken

det känns härligt när solen lyser och värmer.. en härlig känsla sätter sig inombords! att sitta ute i skolan idag var lovely. snacka skit och njuta av solens strålar. det är verkligen på tiden att våren kommer.. på tiden att man få komma ur denna vinterdeprission som trycker alla själar!

helgen var helt ok! jobbade, kollade melodifestivalen, var på inflyttningsfest och på krogen dock nykter eftersom det var jag som fick köra runt på de fulla! det var en upplevelse, hoh! 
igår var det balträning och sedan skräckfilm på kvällen med min kära! mys
men nu är helgen över och en ny vecka ligger framför fötterna. vad ska man göra?
frågan som man alltid ställer sig, och svaren blir i princip det samma varje gång..
skola, skola, skola och sen lite jobb med. jobbar till 00 ikväll så det är bara ladda om nu efter skolan!
först blir det att tvätta bilen med robin, sedan ska jag åka till mamma och äta mat! massor god mat!

vi får hålla tummarna för LHC ikväll:P

» melodifestivalen

när alla mina nära och kära är ute och festar sitter jag hemme med syrrans kompisar och kollar på melodifestivalen.. med en chipspåse i knät är det ganska ok! hade varit roligt att göra något men jag känner att kroppen är helt utbränd och en lung kväll är vad jag behöver. ta igen mig lite efter jobbet igår kväll osv. ska nog åka in en sväng med bilen till stan sen. elina har inflyttningsfest så tänkte kolla hur de har det..  om det bara vill sluta regna någongång, tar emot att slopa myskläderna i detta regnväder..
dags att återgå till melodifestivalen nu, lala la!

» hockey

kom precis hem från hockeyn.. fick en biljett av pappa i födelsedagspresent! han är så påhittig, eller inte?!
skulle egntligen jobbat men laddar inför imorgon då det blir jobb till stängningsdags.. ska bli skönt med eftersom man är ledig för en gångs skull.

var och hämtade min balklänning förut och köpte skor, så nu är jag fit for fight! man börjar räkna ner dagarna nu! ska bli härligt när solen kommer fram med så man kan känna en vår och sommarkänsla.

ska in till stan och hämta en förmodligen lite lullig robin nu.. så vi hörs!

» 19 år

igår var dagen då det inträffa, jag fyllde 19! vad speciellt det känns hoh! hann inte fira så mycket eftersom jag jobbade och slet hela dagen. och på kvällen var det personalfest.. men som sagt att fylla 19 är inte så mycket att fira.. fick en hel del fina och bra saker. presenterna är alltid bäst när man fyller år:P nu ska jag göra robin sälllskap vid tv och beslag ta popcornen. ciaoo

RSS 2.0