» jobbjobbjobb

jag hinner knappt inte med något just nu. har ju börjat jobba igen och det tar ett tag att återställa sig efter semestern. 7-17 varje dag och när man kommer hem är det mat som gäller. möjligtvis lite styrande här hemma om man inte somnar en stund.. även om man går och lägger sig tidigt är man lika trött varje morgon när klockan ringer. det är skönt när vi börjar samma tid så man inte behöver gå upp själv - det är näst intill omöjligt. robin är och spelar golf nu så jag passar på att sitta vid datorn. vilket nöje, eller inte! kan inte komma på något att dela med mig av.. fy va tråkigt! så hejdå!

» risk

jag har precis spelat risk med robin, emil och micke. tänkte bara passa på att skryta om vem som vann! jag såklart! erövrade 18 länder med mina lila armeér.. tror ni att de blev arga när robin trodde att han skulle vinna och så visade det sig att jag redan hade vunnit.. man lär sig fort! nu ska vi vidare in till stan! jobbar imorgon men börjar vid 1 så det är nog lugnt(?) ska trösta grabbarna nu. god kväll!


» skåne











 
bilderna visar hur vår resa till skåne var; marknad, danmark, kolla vildsvin, kel med djuren (trud,saga,apollo,engla,katterna,fåren osv), kräftskiva,kortspel och framför allt fyrhjuling!
trevligt värre.. ni får skratta åt korten- tex när pappa är i farten och leker bonde, hoh!

» kära lillasyster

jag vill bara skriva att du är det bästa som finns. båda mina småsystrar är de bästa man kan tänka sig! jag finns alltid här för er som ni vet. jag behöver inte skriva något mer för det här rör ditt liv. vill bara att du ska veta det! love from sis!


» wii fit

igår förfesta vi hos mattias där vi spelade wii fit nästan hela kvällen. eftersom vi har wii konsolen hemma så var robin&jag och köpte det nedrans spelet idag! inte jätte billigt precis men kunde helt enkelt inte bärga oss. så nu har vi spelat i ett par timmar och det blir bara roligare.. till alla er som inte provat - gör det nu! jag återkommer med lite mer seriöst när jag har tid. (bilder från skåne) osv.. nu ska vi äta hos mamma! tjao

» mot änglarp

imorgon vid 8 tiden åker jag, robin och lillsyrran lisa ner mot skåne. vi ska spendera några dagar hos pappas flickvän eller vad man nu kallar det. hon har en gård med massor djur och pappa har precis investerat i en fyrhjuling så vi har nog att göra.. vi ska käka kräftor, åka till danmark och en liten fisketur hinner vi nog med. pappa tycker det ska bli så rolig att robin följer med så han kan visa alla sina hobbys. apollo (en av hästarna) har precis fått föl så det ser jag fram emot att få kela med. sen har vi ju lammen, katterna, hönsen osv:P undra hur vi ska hinna med allt eftersom vi kommer hem på fredag igen? det blir nog skoj det här! den stor frågan är väl hur robin och lisa ska kunna hålla sams i bilen?!
ska packa ner lite saker nu och hinna bränna en skiva.. godnatt!

» städtant

för er som vill veta vad jag till slut gjorde i går kväll så cyklade jag ner till stan en sväng för att träffa bla, henke, nicke, carro, essa.. mycket trevligt må jag säga! vi satt på 55:an och snacka om allt&ingenting. nicke har ju gått och blivit vuxen, förlovat sig. det var otippat men gud så kul! åkte hem ganska skapligt eftersom jag tacka nej till platens. det är jag glad för idag. har varit med mamma och lillsyrran på tornby! kollat runt och handlat ganska mycket saker till hemmet. handdukar, lakan, sängkläder och såklart det bästa av allt! en ny dammsugare! den var inte billig men grymt bra! går hur snabbt som helst att dammsuga nu så i fortsättningen behöver det kanske inte gå så långt mellan gångerna. följde med hem till mamma och käka taco, mums! satt vid datorn med syrran och försökte hjälpa henne med bloggen. det gick väl inte sådär jättebra eftersom hon inte är så intresserad och inte har något tålamod.. men rosa blev det iaf! sen åkte jag hem och har städat som en tok i flera timmar. har badrummet kvar nu men det är ju det värsta av allt! usch! tänkte samla lite krafter innan dess. robin kommer hem i natt eller imorgon! ska bli mysigt, känns som jag vart ensam en hel evighet nu. i veckan blir det förhoppningsvis kolmården + några dagar i skåne hos pappas flickvän. åka fyrhjuling och kela med djuren..
ska försöka ta tag i det sista nu!
här nere kommer en bild av nya köpet, rekommenderas!


» att bestämma sig

det är lördagkväll och klockan är snart halv 10, ändå kan jag inte bestämma vad jag ska göra. robin är ju på gotland så är ensam här hemma. då är det inte så kul att sitta hemma och inte göra någonting. vad finns det för alternativ? ut på stan och ta en öl.. ungefär så eftersom nästan alla ska ut idag eller är de bortresta. henke var här förut så får se om man kanske går ner till stan en sväng iaf.. göta kanal filmerna är på tv nu och de är ganska roliga att se.. hmm! vet ärligt talat inte om jag orkar göra mig iordning. det är väl inte så populärt att vara på stan i myskläder? nu ska jag inte tråka ut er med mer babbel! återkommer väl framöver om vart lördagskvällen slutade!

» samos, grekland

förra veckan, alltså v26 tillbringade jag och robin våran tid i grekland. vi var på samos som är en ö nära turkiet. det var helt underbart med kanonväder varje dag. vi bodde på ett fint hotell som låg precis vid stranden lite utanför centrum(pythagorion). de första dagarna tog vi det bara lugnt och var på stranden där vi bodde. sedan var det dags att utforska ön lite så vi tog taxi till en strand 3 km bort, glicorissa. hur fint som helst och vattnet var glasklart med fin sandbotten. fanns inte så mycket turister där utan mest inhemska. en annan dag tog vi taxibåt till psili amos, underbar sandstrand med några restauranger precis vid vattnet. sista dagen blev det båtutflykt med ving. vi åkte längs samos och stannade på en strand där vi fick jätte god mat. det är härligt på sådana båtturer när man stannar i en vik och hoppar från båten. vi har i stort sett bara solat, badat och umgåtts. inne i centrum fanns det en hamn och där låg alla restauranger som vi åt på varje kväll. jätte mysigt! vi har även druckit drinkar, strosat omkring, spelat jatzy osv. men robin bara fuskar och han är världens sämsta förlorare så nu vet ni de! det var verkligen skönt att åka iväg bara vi två. inte ofta man gör så mycket tillsammans mer än det gamla vanliga. orkar inte skriva så mycket mer men lägger upp bilder som ni kan kolla på..



FLER BILDER!
http://www.facebook.com/album.php?aid=44797&l=51ca6&id=718606123

» midsommar på öland -08

då ska vi se om jag kommer någon vart med uppdateringen här..
tänkte skriva lite om midsommarfirandet på öland. vi var 3 bilar som åkte ner; jag, sara, robin, micke, emil, henke, cardelli, halvo, dansken, denny, kimmo, martin, rikard. (hoppas inte att jag glömde någon nu) vi kom ner på torsdagskvällen och stannade tills på lördagen. det var väl som vanligt när man åker iväg ett gäng med alkohol och höga förväntningar. det var roligt och hände en hel del roliga saker. många kommentarer som man lär minnas ett tag.
tänkte nu lägga upp en länk om ni vill se lite bilder från förödelsen. jag vill också passa på att varna känsliga läsare! varför ska de jämt se värst ut där vi är? bilderna ser kanske lite skrämmande ut men det var inte så farligt trots allt..

http://www.facebook.com/album.php?aid=44788&l=d67b6&id=718606123

RSS 2.0