» omställning

jag tänker inte börja detta inlägg med att ursäkta mig för att jag inte hunnit skriva på hundra år.. fast nu gjorde jag ju det ändå:P jag har verkligen inte haft tid helt enkelt!

som ni redan vet har jag börjat plugga nu till företagssäljare/affärsutvecklare på affärshögskolan här i stan och det känns kanon! första kursen är nu avklarad och vi är nu inne på företagsekonomin, även om jag läst på A och B är det tufft med mycket att göra hemma efter skolan. skolan ligger mitt i stan och lokalen är jätte bra. klassen är väldigt varierad, det finns alla olika åldrar och det känns som vi kommer få två roliga år tillsammans. två fester är redan avklarade(har tyvärr endast medverkat på den första) och på torsdag blir det partaj i skolan med mat och hela köret. även "gamlingarna" (om man nu får säga så, fyfy) är med och röjer för fullt!

jag och robin har gett katten ett namn och hon heter nu nova! en riktig vilde med vassa klor vilket inte är så skönt när hon klättrar upp på benen! fast hon är mysig också;) vi hörs väl om ett tag igen då, hejhej!

RSS 2.0