» norrköping m.m

malin&robin

igår var jag och robin i norrköping och gjorde stan osäker.. eller inte! gick och kollade runt lite men måste säga att det inte är så mysigt att gå på stan där, bara massor gallerior.. en tröja blev det iaf och lite mat..
sen åkte vi hem och hämta upp syrran för att bege oss ner till tornby där vi var på plantagen för att köpa krukor och blommor samt att vi gjorde ett långt besök på mq. blev en klänning för min del, jeans för syrran och inget för robin! förnuftigt och bra haha.. kvällen avslutades med familjetaco och sen myste jag och robin framför idol! (som ni ser på bilden kan vi ha ganska roligt ihop)

ikväll ska jag försöka hitta på något vettigt men vet inte vad, ska jobba imorgon så blir nog lugnt.. kanske ta en öl på stan eller något liknande.. får hursomhelst inte missa svensson svensson!

måste säga att veckorna går fort nu för tiden.. det är måndag sedan är det helt plötsligt torsdag och sen helg, skönt.. annat var det när man gick i skolan!

seeyou

» ledig helg

det är verkligen skönt att vara ledig en helg. kunna göra lite roliga saker och träffa folk! dock ville jag lämna stan för en tid men det får bli en annan gång..
självklart så utmanade jag grabbarna på bowlingen igår för jag VANN! yes
idag blev det stan en sväng för att kolla jackor åt dem men de verkar inte veta hur det går till när man shoppar..
ska ut ikväll, det var länge sen.. känner inte att det ska bli så spännande eftersom det alltid är lika dant i denna stad. och sp bor inte här nu längre så ingen som livar upp stämningen åt mig.. det rer sig!
ska förbi fia en sväng innan.. har ju inte varit i deras lägenhet än! måste inspektera!

ska umgås med familjen lite nu om jag hinner innan det är dags att sticka. ser på id med syrran och dags att lista ut vem som är vem.

have fun!

» bowling

ikväll blir det bowling för hela slanten! ska utmana robin så det heter duga! (självklart de andra med, lala la)
jag är laddad! ska springa och leta upp lite saker nu så att jag är redo..

hoppas bara att jag kan hitta ett bra klok! förra gången gick det ju så bra, eller inte! fingrarna fastnade så konstigt emellan åt..

trevlig fredagkväll!

för er som vill veta är jag ledig fram till måndag! långledigt! skönt

» sjukling

sa ju att det skulle komma! har vart hemma från jobbet i tre dagar med ont i halsen, lite feber och sådär ni vet! verkligen off! huvudvärken är fortfarande kvar men börjar bli van eftersom jag har haft den konstant i 3-4 veckor nu! börjar bli bättre nu iaf, är ju ledig i helgen så ska nog kunna kurera mig.

bilen är borta nu och det är sorgligt! usch.. men han kan ju inte hålla sig så det blir väl ett nytt vrålåk snart! hope so

idag var jag och drog ur allt hår.. känner mig öm i hårbotten.. fråga robin hur kul han tyckte det var (fick nog och åkte hem en sväng) så synd om honom sååå.. sedan har vi var runt lite och kollat osv. finns inte så mycket annat att fördriva tiden med!

nu ska vi in till stan en sväng och träffa de andra.. jag hoppas på bowling! är laddad men får se vad det blir. skönt att göra något och träffa lite folk.. saknar min sp bara men det är dags att börja vänja sig! tomt att inte kunna ringa och ta en sväng när man har tråkigt. 

ska gå och busa lite med robin nu men jag vet att han kommer bli arg.. därför är det så kul hoh!
ha en trevlig fredagskväll.. 

» förr i tiden

jag hittade en cd-skiva med massor bilder från den gamla goda tiden förut! bilder från fester för ett par år sedan osv. det väcker minnen! vet inte om man ska skratta eller gråta när man tänker tillbaka på det.. tacka tekniken som gjort att man kan spara dessa minnen och ta fram dem när man har lust. alla bravader med tjejgänget, bilder som man helt glömt bort och saker man gjort som nästan försvunnit ur minnet, bilder som robin gjort åt mig samt bilder från skolavslutningen i nian m.m.

gud så mycket som har förändrats, man blir nästan chockad! de var tider det
ska lägga upp bilder senare men måste ändra formatet och de orkar jag inte nu.. sängen lockar..

tänkte bjuda på en riktig goding som är tagen för läääääääääänge sen (nu blir robin helt utom sig, fniss)
kolla in tuffingen, speciellt tuppkammen

tuffing

» seeeeeeeeg dator

det är ju helt otroligt, försöker skriva ett inlägg men tyvärr är datorn helt utflippad! går inte skirva ett helt ord klart innan den hänger sig i en evighet! ladda ner musik var bara att glömma! jag som var så sugen på att lala på massor bra.. dags att jag och min kära lilla lillasyster går och lägger oss nu innan någon av oss får spelet..

men nu kom ju mellansyrran med hem så det blir nog inte sova än! stackars pappa, han muttrar där nere om att vi ska knipa men egentligen är han bara avundsjuk. måste nog se till att vara hemma lite mer framöver.. det är inte så tokigt om jag ska vara ärlig!

tänkte avsluta med ett citat från jobbet (internt):
- vad är det som skiljer big tasty och den nya burgaren?
- de är stora båda två men de har lite olika pålägg helt enkelt(!)
lätt bästa på hela kvällen..

nu ska jag visst vara fyllechaffis.. syrrans polare från sthlm är här och ska skjutsas runt men va fan pengar, hoh!

» hur får man det att gå ihop?

just nu är det fortfarande mycket jobb! sex kvällar på raken blir lite jobbigt eftersom man ställer om dygnet totalt och inte hinner träffa några kompisar eftersom de jobbar på dagarna, man går om varandra helt enkelt! robin är sjuk nu stackaren men det är ganska mysigt så man har någon att umgås med.. jag är så snäll så, pysslar om och fixar, fniss.. det är ett under att inte jag har bilvit smittad än, men det kommer.. var så säker!

pengarna är slut sedan länge denna månad så det börjar bli lite tufft men så är det när man unnar sig lite semester sådär på sommaren! gillar inte att snylta från sparpengarna.. usch
har sökt massor nytt men får man något svar? nejdå, vad fan ska man göra? arbeten verkar inte växa på träd i denna stad!

känns inte så konstigt att inte gå tillbaka till skolan måste jag erkänna. visst saknar jag att sitta och snacka skit med klassen men plugget är såå skönt att slippa. det känns som om något tungt lyft från min kropp. kontakten med många kompisar börjar tunnas ut eftersom det är många omkring mig som flyttar från mig. några till norge, andra plugg och min sp till gislaved! det kommer bli tråkigt och TOMT utan henne men hon försvinner ju inte för alltid och det är trots allt inte så långt emellan + att teknikens utveckling nått långt nu för tiden! jag är säker på att det gör henne gott att komma bort lite härifrån och vidga perspektiven, haha..

ska försöka lägga mig nu, fundera vidare på hur man ska få allt i denna värld att gå ihop. det är ett helttidsarbete. försker ta saker som de kommer men då är det lätt att missa något. tacka den som uppfann kalendern! see you

jag längar tills lönen kommer... 19 dagar


RSS 2.0