» utbildning

nu har jag börjat min utbildning på ett nytt jobb! känns bra! inte så tråkigt som man tror faktiskt men mycket att komma ihåg och lära sig.. men det är en rolig utmaning. får se hur det rer sig efter.. har ett tag kvar. känns härligt att byta arbetsmiljö men samtidigt konstigt. mycket rast, sittande och ganska lugnt. får ju fortfarande ha kontakt med andra människor så det är kanon. jobbigt att ställa om sig bara eftersom jag jobbat kvällar förut men känns skönt att komma upp tidigt och göra något vettigt av dagen. får se hur det blir med mc'd.. ingen motivation!

i helgen är det dags att julpynta, mysigt att få upp stjärnor och ljusstakar i fönstret.. brukar ta ett tag innan allt kommer på plats eftersom det brukar vilja krångla en hel del. men så är det väl för de flesta.
hade tänkt göra något kul med robin men vi få se hur det blir, sp är hemma så.. hemma med glad nyhet! hoh
har inte så mycket planerat med tanke på att jag känner mig rätt sliten så vi får se hur mycket man orkar göra.

nu blir det en tur till tornby med pappa och kanske någon av syrrorna. julklappsletande kanske?


» lite smått och gott

nu har jag inte skrivit på ett tag igen.. är dåligt på att uppdatera eftersom jag inte sitter så mycket framför datorn längre. sista tiden har det hänt lite smått och gott. förra helgen var jag och robin i sthlm hos han syrra. det var lovely. tacomys framför idol och en sväng på stan! igår var mamma, syrran och hennes kille här och fikade. glass i stora lass! fick lite sällskap medan robin var och lira hockey med jobbet! (han hade träningsvärk i morse, fniss)
har varit på arbetsintervju så på måndag blir det ubildning i 3 veckor. ska bli så skönt att göra något annat och komma bort från det jag är såå trött på! efter allt som hänt känner jag ingen motivation att stanna kvar. så att få in en fot någon annanstan känns härligt! vi får se vad det leder till..

sitter i stan för mig själv nu och väntar på att robin ska komma hem från jobbet men tiden går så sakta! 5 timmar kvar! ska väl diska och tänka ut någon god mat tills dess.. ikväll ska jag förhoppningsvis träffa sara, kan nog bli lite bowling!

har börjat handla en del julklappar nu! bäst att passa på när man fått lön och pengarna finns på kontot. de försvinner så snabbt!


» förändring här på bloggen

nu äntligen har jag förstått mig på hur man ändrar om sin bloggsida! förstår inte hur man gör allt men det kommer med tiden (förhoppningsvis).. blev en lite bättre förändring mot innan!

i helgen ska jag och robin åka till sthlm för att hälsa på hans syrra! ska bli roligt! en sväng på stan hinner vi också med! måste skramla fram lite pengar bara.. är ju inte så jätte bra att vara sjukskriven om man ser det pengamässigt! men pengar är väl inte allt?!

har varit och klippt mig idag! såå underbart! senaste besöket var i maj så det var behövligt!
nu ska jag ladda upp inför hockeymatchen!


en hjälp på vägen för att fixa din blogg: designadinblogg.blogg.se


» ullared

vi överlevde vår resa till ullared! jag och sara hade inga problem med att shoppa loss! dessvärre kände inte killarna på samma vis men det var ju inte så oväntat. de fick sköta sig själva så vi kunde få lite ro när vi synade alla grejer, haha. några julklappar vet jag inte om det blev direkt. men plockade på mig lite av varje så något ska väl komma till användning. på hemresan satt vi riktigt trångt och mysigt eftersom jocke hade glömt lasta ur sina sommardäck från bagaget vilket visade att vi inte var helt tomhänta hem igen. får väl se om jag får med mig robin någon mer gång, det är nog inte så akuellt en tid framöver.. så mycket gillade han det!

nu sitter jag och funderar på vart alla pengar tog vägen denna månad! hmm..


» familjedag

i lördags var det dags för familjen ottosson, allstå pappa, jag, sofie, lisa och robin att ha lite familje kul! vi började med bowling där pappa självklart vann. sedan blev det som det brukar, då menar jag att robin inte kunde vinna över mig.. haha. sedan gick vi vidare till the champ för att se det sista av LHC-matchen. när den var avgjord gick vi vidare för att avnjuta lite god mat på afrodite. mysigt att umgås med familjen, händer ju inte allt för ofta att man gör något speciellt.

sedan blev det taxi hem av farbror.. jag och robin spenderade kvällen hos tomas med lite annat folk.. vi avslutade det hela med ett besök på platå. alldeles för överskattat må jag säga, som vanligt. men det var en rolig kväll!

imorgon ska jag åka iväg med min kära, sara och jocke till ullared. det kommer bli en dag att minnas! hoppas bara inte att grabbarna tröttnar för tidigt.. jag måste verkligen handla julklappar!

här kommer lite kort: (de är ju inte sådär jättebra kvalité)

image18

image19


image13

image20
 
image14

image15

image16

image21

image22

image23

image24


image25

image26

» tid att läka

har gått en vecka sen senaste och tre veckor sedan det första. är hemma och läker mina sår som de kallar det och ska jag vara ärlig känns det skönt att bara få va. inte behöva känna press för att gå tillbaka.. på måndag ska vi ha möte så då måste jag ta tag i mig själv och samla mig, men det kan nog vara bra att känna av omgivningen igen.
får se hur länge jag bli hemma, minst två veckor till har jag blivit rekomenderad men just nu känner jag inte för att komma tillbaka alls! det är jobbigt. att vara ensam är ensamt och många tankar snurrar, att vara bland massor folk är obehagligt. tiden läker alla sår?

var på hockey med min pappa och syrra igår, idag blir det nog att mysa med robin samt hans kompisar framför idol eller något. imorgon ska vi bowla med familjen och käka mat. skönt att de tänker på att göra saker så man för det mesta har något annat i tankarna.

alex ringde nyss och överreska mig, hon är hemma! kan inte bli bättre..

ska försöka dra lite på leendet nu! ha en bra helg..


RSS 2.0