» alla hjärtans dag

robin&malin

vill visa min älskling hur mycket jag älskar honom idag. hade planer på att bjuda honom restaurang men så blir det tyvärr inte.. får i allafall träffa honom när han jobbat klart! mys

» fika

fikade med mina vänninor förrut! det var myspys. prata&prata&prata
saknar sp, men all lycka åt henne.. hon är värd en tid i paradiset. sola sig i solen och njuta..
är trött, ska nog lägga mig i soffan under täcket och kolla på medium. popcorn på det vore något.
snälla helg kom nu..

Stay if you wanna love me


Stay,
Because maybe
after all..


» snöyra

vilket vintersverige! massor mer snö har kommit, mysigt men jobbigt eftersom vi nog alla vill ha vår och värme.. pappa föreslog precis att vi skulle gå ut hela familjen och leka i snön men det var inte så populärt, egentligen ville nog jag och mina systrar följa med bara att vi inte orkar. hos mig finns det i allafall ingen ork kvar. jag gör det jag ska, vaknar, lever dagen, sover.. samma rutin varje dag, om och om igen.
idag bröt jag mönstret en aning - ville göra något.. så gick en sväng på stan med Robin, men eftersom kylan gjorde att vi frös åkte vi hem och basta följt av en tupplur i soffan. det behövs för att ladda upp batterierna.. hjälp mig ifrån det här, den gråa vardagen. tur att du är min ljusglimt!

sitter och drömmer mig bort till sp, som nu sitter på flyget till thailand! det vore inte helt fel att vara där.

» sälen och sjukdom

förra veckan onsdag till söndag var jag i sälen. det var skönt att komma bort och koppla av lite. ta ut brädan och åka lite igen! solen sken för det mesta men kylan var olidlig. trots mycket kläder försvann känseln i fötter, händer och ansikte! gjorde en helvetes bilfärd som jag helst vill glömma, men som pappa sa, träning ger färdighet.. vet inte riktigt om jag håller med om det men.. självklart inträffar det saker när jag ska till sälen eller när jag är där. att jag alltid ska bli sjuk! feber och hosta har tagit överhanden! börjar känna mig bättre så det blir skolan imorgon igen..

bokad resa till bulgarien v 29 nu med! ska bli härligt! åker med robin och hans familj+släkt:) så nu kanske jag äntligen kan få bli brun i sommar..

trots allt som vi går igenom är det du och jag

RSS 2.0