» nyårsafton

det är verkligen överskattat med nyår. alla shoppar nya kläder och köper massor dricka osv. jag har inte gjort något utav det för jag bryr mig inte. sitter här och dagen börjar bli kväll men inte vet jag vad som händer. det blir aldrig som man tänkt sig.. just nu skiter jag i det mesta. har lite att välja på men inget känns kul idag. jag vet att det jag gjort inte går förlåta men tänk på att jag faktiskt har känslor. du sårar mig faktiskt. men det är väl inte mer än rätt?!

våran hårddisk har dött! allt på datorn är helt borta! alla bilder och all min musik. åhhh

welcome to the black parade

» mellandagsrea

ja det är då verkligen inget för mig och min kära vän alexandra! vi gick och kollade men hittade inte ett något. inte för att det var så oväntat men något hade man väl ändå kunna hitta?! har haft en mysig dag! var på stan och sen på mobilia. provade en balklänning men kan verligen inte bestämma vilken färg jag ska ha! får tänka på det tills imorgon då mamma ska med mig!
utgången på juldagen var rolig! jag och alex har alltid kul.. och att få umgås med dig tycker jag om även att det blir jobbigt efteråt! jag hoppas verkligen att du har det bra!
nyår då? ja, det blir väl värre och tråkigare än vanligt..

» julafton

sitter hos kusinerna i mjölby just nu. har precis öppnat alla klappar! mys!
jag har fått bra saker må jag säga. gymkortet var det bästa eftersom det är på tiden att jag tar tag i kondisen och träningen. speciellt nu när det är dags för bal och studenten! parfymen från robin och hans familj var efterlängtad samt den nya maskaran och solkortet m.m. jag hoppas att alla är nöjda med de klappar de fått från mig. det är inte alltid lätt att veta vad man ska köpa! ska ner och käka julbord snart och efter blir det kamp om ytterligare några julklappar! hassard! alltid lika roligt samtidigt som det kan vara tråkigt att bli av med alla paket i slutet, något som jag alltid brukar bli!
jag hoppas att alla jag känner har en mysig jul:)

denna julen är inte som den brukar vara. jag saknar dig något fruktansvärt!

» dagen innan

sitter nu med familjen och kollar på bingolottos uppesittarkväll! men inte vinner vi något vilket gör att det inte är så givande att sitta i framför tv längre. var hos farmor efter jobbet på julbord! men har ingen om helst julstämmning i kroppen. och inte lär den komma tills imorgon heller!
igår umgicks jag med stina, idah, sara, essa, nicke, henke det var trevligt! fyllechaffis.. satt ett par timmar på steves och sen gick vi till 55:an..

jag älskar verkligen dig! hoppas du blir lite nöjd över julklapparna, jag vill redan öppna ditt! men får lov att hålla mig tills imorgon. det är fruktansvärt jobbigt att leva utan dig! speciellt en kväll som denna så jag har fått fixa julgranen helt själv. när min familj sviker brukar alltid du hjälpa mig..

att det är dagen innan julafton känns lustigt.. vart är den vita härliga julen som man älskade när man var liten? ska försöka få tag i sp nu, men pappa har spärrat mobilnr så det blir inte så lätt + att jag inte har pengar på mobilen. och förövrigt fungerar den inte som den ska.. jag blir så frustrerad!

GOD JUL!

» julstress

idag har jag jobbat hela dagen och det var inte kul på långa vägar. alldeles för mycket folk! jag hatar all denna julstress, det är ju inte ens någon julstämmning. iofs har jag orsakat det själv..
jobbar imorgon med hela dagen, det kommer inte bli speciellt kul men man måste. ska åka till farmor direkt efter på julbord och sedan blir det bingolottos uppesittarkväll. hassarden blev inställd idag för andra gången så det är nog bäst att lägga ner den idéen tyvärr. ska försöka hitta på något att fördröja tiden med. jag klarar inte att sitta hemma för mig själv. allt för mycket cirkulerar i huvudet, speciellt en viss person. känns som vi är 10 000 mil ifrån varandra och jag vet att det kommer bli så framöver.. jag är så himla ledsen men inget hjälper i det här fallet! jobbigt!!

en julkapp kvar men vet inte om jag hinner handla innan söndag, julafton?!
julklappar känns inte så viktigt i min värld nu. jobbigt att dina julklappar ligger här och väntar.
god kväll!

» jullov

jullovet är äntligen här! det behövs verkligen. ska ladda upp inför nästa termin då jag fått ett träligt schema. börjar tidigt varje dag och slutar sent!

ska antingen på hockey med pappa ikväll eller till ikea och fördröja tiden även fast alla julklappar är klara.
vi får se hur det blir, är inte på humör för något.. att det är julafton snart gör det inte bättre, faktiskt.. stök och stress! den här julen blir nog inte heller lika rolig som de tidigare..

idag slits jag mellan två världar. det är jobbigt idag samtidigt som jag känner mig glad. förstår du? jag kan inte sluta tänka på dig för det går bara inte.
gårdagen var underbar, precis som du.
åh, galen! varför? hur dum får man va? jag älskar dig


» ångest

se
men
inte röra

och helst inte
se heller

en skör porslinsvas
färdig att gå i bitar
bara någon rör vid den

en fjäril med tunna vingar
så sköra
att de går sönder
bara någon nuddar vid dem

en såpbubbla
skimrande tunn
andas på den
och den spricker

slå mig
sparka på mig
gör vad som helst

men kom inte i närheten
av mig, jag är inte bra för dig

ångest...
det är jobbigt att veta att det fortfarande hade varit du&jag
snedsteg och misslyckande, ett stort fjasko var det med!
men det spelar ingen roll nu

» jag och min älskling

det finns inget som kan beskriva hur det känns. det är förjävligt! det ska vara du och jag men som sagt är det svårt. jag fattar inte hur dum man får va? jag svek dig och sårade dig.. det som jag inte förstår är varför? eftersom jag är kär, älskar dig och tycker så mycket om dig.. det finns inget som kan förlåta mig! du är verkligen värd ett lyckligt liv och där ingår inte jag.. FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!


» blogg

då har jag skaffat en blogg!
inte för jag vet om jag kommer vara så seriös med detta men..



det återstår att se


RSS 2.0