» katt

idag hämtade jag och robin världens sötaste kattunge som numera ska bo med oss!
vi vet tyvärr inte om det är än tjej eller kille än så vad den ska heta får vi vänta med..
den är underbar och var livrädd när vi åkte i bilen och jamade konstant. här hemma skakade bena så hela katten vinglade.. men den ska nog trivas:)

annars är allt toppen! skolan har börjat och det är jätte kul men jag skriver mer om det någon annan dag för jag orkar inte just nu. här kommer några bilder:
(är inte så lätt att ta på en så liten)

 

» nu åker vi snart

eftersom robin tydligen inte fick vara ledig från jobbet i morgon så hade jag och hans mamma tänkt åka själva men efter mycket om&men ringde robin nyss och sa att han löst det! sitter nu och väntar på att han ska sluta jobbet så vi kan bege oss. vore ju kanon om solen ville visa sig lite! de är så grått och tråkigt ute! har inte så mycket tid över till detta nu! hörs..

» besök

det är tråkigt när robin jobbar och man går hemma själv utan att ha något att göra eftersom alla verkar jobba, hehe! stina hörde av sig förut så hon tittade förbi här en sväng.. så himla roligt att umgås med henne igen! händer inte ofta men nu är hon hemma från norge så ska passa på att träffa henne.. hon åker snart iväg igen, till afrika osv i 5 månader.. roligt för henne men tråkigt för oss som vill ha lite roligt sällskap.. tog en lunch på stan med, fast ingen höjdare.. blä!


förresten åker vi nog till sthlm på torsdag-fredag, hoppas verkligen robin får ledigt! vill byta mina jeans, de går ju inte stänga även att jag försöker gå in dem!

» sthlm

igår spenderade jag dagen med mamma och lisa i storstaden. hade tänkt shoppa massor men hittade fan inte ett skit! ett par jeans som jag måste gå in och velade mellan ett par skor så blev inga! kul! kanske blir sthlm imorgon och på torsdag om robin får vara ledig från jobbet. vore mysigt att åka dit, sova hos mallan och shoppa med robin. håller tummarna! nu ska jag till banken om jag orkar! skatten väntar, de hade gjort fel så har visst inte fått den än.. och lite extra klirr i kassan är alltid välkommet!

» os 2008

har följt os så gott det går. svenskarna har inte presterat vad jag trodde men än är det mer att vänta! kollade tennisen idag och jag må säga att jag faktiskt är nöjd med ett silver. brottaren ara gjorde helt rätt! ju mer läser om det desto mer förstår man hur det går till i brottarvärlden, förjävligt! men nu till os stora höjdpunkt!!
100 m men --> jamaicas första os-guld togs av Usain BOLT och inte hur som helst.. nytt världsrekort 9.69! han lekte sig in i mål! om ni har missat det loppet så får ni leta upp ett klipp genast. har aldrig sett liknande! sett på det hur många gånger som helst.. undra vad tiden blivit om han sprungit hela vägen in? ska försöka se när han springer (hm, det var väl?) 200 m för även där tippar de på att det kommer gå riktigt fort.. riktigt skön person det där!

sitter hemma fortfarande.. robin är ute en sväng och jag vet inte om jag vill eller orkar hitta på något ikväll! käkat lite chips och dipp men vi får se hur det blir om ett tag. alex skulle ringa efter jobbet vid kvart i 10. vet inte när jag var hemma en lördag senast så det känns lite konstigt men ändå rätt ok.. men som sagt vi får se..



» slutjobbat

efter mycket jobb de senaste fyra veckorna är jag helt slut men igår jobbade jag min sista dag (kommer hoppa in då och då) så jag bjöd hela företaget på tårta. tror de blev glada! har ju bara jobbat sen i julas men många verkar tycka att det är tråkigt nu när jag slutar men livet går vidare. jag kommer ju inte försvinna härifrån direkt. möjligtvis har jag ett jobb på gång till hösten varannan helg men vi får se hur det blir. vore skönt så man kan få in lite extra pengar då det blir tufft att gå på studielån! robin jobbar idag så jag har sovit ut lite men nu känner jag mig uttråkad och hoppas det går fort tills han kommer hem. vädret är pest så man känner inte för att göra något! vad som händer ikväll är oklart för jag har inte planerat något denna helg! nu ska jag gosa ner mig under täcket och se på någon film..

» sverige campar

vi sitter och tittar på tv och ser lite på sverige campar. det är faktiskt ett mysigt program med sköna personligheter. har ni inte sett det tycker jag att ni ska försöka hinns med det! (onsdagar tv 4+ kl 20.00) programmet får mig att tänka tillbaka på våra resor runt om i sverige. varje år blev det campande på öland samt några vändor hit och dit. det är verkligen inte så töntigt som man tror.. hoh! man har väldigt mysigt så länge vädret är bra annars kan man gå varandra på nerverna! och det är inte alltid så roligt! men som sagt många härliga minnen! har inte tid nu..

» bästa som finns

är min robin, han är helt enkelt underbar! därför tänkte jag vara extra snäll och laga köttförsås till honom ikväll. gulligt va? och sen tänkte jag att han ska slippa gå hem från jobbet med. det var nog vad jag ville säga idag..

» drinkblandning

nu har vi landat hemma hos micke. det är jag och några grabbar. vi ska vidare på fest senare och sen lär det bli utgång! har med oss lite godsaker idag för en gångs skull. blandat en drink, makalöst god.. absolut, tranbär och lite annat tjafs. brukar inte dricka så mycket sånt nu för tiden. men får nog räcka med en eller två och sedan öl så att kvällen inte spårar ur! för man vet aldrig med sprit. kalasfylla eller spyfylla! om man ändå kunde välja?! ska göra grabbarna sällskap nu och försöka slå dem i tv-spel. hoppas på att träffa fia & stina senare! vi ses på ågatan om inte annat trevlig kväll:)

os har inte varit någon höjdare idag! kan inte påstå att det gått sveriges väg direkt.. men än har det inte satt igång för fullt.. väntar med spänning.

» scanning på maxi

gick upp tidigt idag för att åka till tornby och leta gardiner, datorhögtalare m.m. hittade det vi skulle utan problem, skönt! blev även en sväng till apoteket, ett par skor och sedan avslutade vi med att storhandla på maxi. finns alldeles för mycket saker att titta på. summan på scannern rinner iväg innan man ens börjat leta efter det viktiga. idag behövde jag iaf inte stressa eftersom det var jag som skulle betala - då fick jag kolla på vad jag ville utan att robin ens blev sur:P han brukar nämligen dra mig i armen annars så vi kommer fram till maten direkt.
ikväll blir det väl som alla andra lördagar, kompisar och alkohol. har inte planerat det än men det är ingen panik.. klockan är ju bara tjugo i tre och jag har redan gjort massor idag! måste vila mig lite framför tv och os nu!

ps. igår skicka pappa en roliga historia till mig (säkert massutskick till alla i telefonboken) ska försöka komma ihåg att skriva den här någongång! måste tysta robin nu så jag får frid! då menar jag självklart att han ska få lite smäll! moha

» äntligen fredag

jobbar massor nu vilket ni märker eftersom jag inte har tid att uppdatera. 7-17 varje dag! men nu är det bara en vecka kvar innan jag tackar för mig på jobbet och beger mig framåt. förhoppningsvis är det som jag tänkt mig och ger möjlighet att få ett bra jobb efter. veckan har varit lååång, tror det beror på att vädret varit så deprimerande. är det inte lite höstväder? känns otroligt skönt med helg nu. vi har faktiskt inte planerat något speciellt. ska ta en sväng imorgon till affären och storhandla för det behövs! vi ska även försöka hitta en bra gardinaffär.. annars är det inte mycket mer. har ingen aning vad jag svamlar om... (?)

OS-invigningen var idag. fantastiskt vad man kan åstadkomma.. ska försöka följa det! finns ju en hel del roligt att se. mer om det framöver! klart slut / fredagströtta malin

» jag är tråkig

ja det är så det ligger till.. håll modet uppe, det blir bättre.. förhoppningsvis?! hinner aldrig uppdatera eller om jag väl sätter mig vid datorn kommer jag inte på något att skriva. jobbar, försöker vara social och sover när jag får tid. datorn prioriteras inte men det är väl bra på ett sätt?

nu är vi några få själar här hemma som dricker lite öl och spelar wii. blir vidare till stan för en sväng ut.. hoppas ni har det trevligt denna regniga/gråa lördag. (jag är förbannat på vädret - hade hoppats kunna njuta av sol och bad när man är ledig i två dagar.. tror inte jag är ensam om det!)

RSS 2.0