» lördag

sitter och väntar på att alex ska ringa så jag kan gå någongång. hatar att vänta hehe. glor lite på melodifestivalen och laddar inför kvällen. alexandra flyttar ju imorgon så ikväll ska det ställas till med galej. förfest hos salo, bowling och sen ut. kommer bli kanon!

har varit hos mamma och fixat idag med mormor och morfar. mums men man blir äckligt mätt.. finska pinnar och marängtårta! sen har jag och robin suttit i kö en timme för att få komma in i biltvätten och få bilen lite glänsande.
gud va kul!

nu ska jag måla naglarna röda.. det brukar ju gå så bra eftersom jag aldrig låter lacket torka ordentligt så det blir repor och kladd. men det blir lite färg och det är ju bättre än inget.

» grattis lisa

idag fyller min minsta syrra lisa 17 år! grattis. ska åka dit nu och hälsa på, se om det finns något fika kvar hehe..

förövrigt har jag skrivit andra tentan i affärsjuridik idag. vet att jag klara mig men inte poäng osv. blir spännande.
mitt hår är nu även grå/blått. riktigt fint, eller inte! tog till sig alldelse för mycket av neutraliseringen så får hoppas att några tvättar gör det bra igen.. robin står och stampar i hallen nu, dags att åka!

» semledagen

mums! jag älskar semlor.. vi ska få semla i skola och sen tänkte jag att vi ska gå till något "kondis" och köpa åt mig&robin. fast det finns inga semlor som slår min mammas! måste till skola nu!


» konstigt

till att börja med ska jag säga att affärsjuridiktentan gick bra. (fick vg, högst man kan få)
något annat som är lite konstogt är min bakgrund på bloggen. är hemma hos pappa nu och lånar skrivare och såg då att min bakgrund är beige här? hemma hos mig är den ljusgrå hehe.. det är roligt när man upptäcker sånt där.
förresten så är jag lite smått tjurig på robin som INTE hjälper mig att fixa min header som jag tjatat om alldeles för länge nu. hmm.. så micke du ska vara väldigt glad att du fick en bild!! nejdå men tråkigt när sidan aldrig blir klar!

förresten är robin sjuk idag så nu ska jag åka hem och pyssla om honom. läsa lite rättsfall och plugga till nästa tenta som är på fredag! usch! har iaf skickat iväg lite ansökningar till LIAn, skönt att få det ur världen för ett tag.

jag är ju ett stort fan av hipp hipp! här kommer några defintioner om livet som man kan skratta åt:

Kaj-Åke "Kajan" Hansson: Livet är som en rökfylld lokal. Det är lättare att överleva om man håller sig nära marken!

Tiffany Rut Persson: Livet är som min dotter Twilights skolrevy. Det finns inget manus, men det är alltid nån som videofilmar det.

Fredrik "Zunken" Sundqvist: Livet är som ett stulet Playstation. Inehåller mycket kul, men jag önskar att det fanns en manual.

Tony Thomasson: Livet är som en cell på häktet. Man har ingen kontroll över när man ska in eller ut.

Jerzy Petrow: Livet är som en rysk actionfilm. Oavsett hur mycket som händer så sover man ändå en tredjedel av tiden.

Andrej Pertow: Livet är som att vara en schackpjäs. Det slutar med att man blir utslagen och åker ner i en trälåda.

Göran Jonsered: Livet är som att dra på sig en polotröja. Det stramar åt när man kommit halvvägs.

Jolanta Jonsered (f. Dakauskas): Livet är som Vilnius. Det är lätt att gå vilse.

Morgan Pålsson: Livet är som palestina-konflikten. Utdraget, och det troliga är att man aldrig kommer förstå vad det handlar om.

Robert Flycht: Livet är som amerikansk 1900-talshistoria. Vid 29 kom deprissionen.

Itzhak Tadeusz Skenström (f. Horváth): Livet är som att ha sex med en bastuba. En rolig idé, men det mest ont hela tiden.

Björn Blom: Livet är som bergsbestigning. När man tror att man behärskar det, tappar man fotfästet och slår sig så in i helvete.

Thorvald Mjaaland: Livet är som backhoppning. Efter en trygg start, faller man planlöst och hoppas på en bra landning.

Eva Brolin-Johansson: Livet är som att åka radiobil. Man får många smällar, det är hopplöst att styra men kraften kommer uppifrån.

Mike Higgins: Livet är som det svenska språket. Svårt att förstå - Lätt att skratta åt.

» jobb

har varit och jobbat idag. begagnat helg så det var en del att göra. nu ligger jag och slappar i soffan. känner mig sliten och trött. men nu måste jag vakna till för efter 7 kommer grabbarna hit och ska förfesta så jag måste bege mig hemifrån hehe. så farligt kanske det inte är men jag ska iaf träffa alex efter halv 9 då hon slutar jobba. sitta hemma hos henne, snacka skit, dricka lite vin och ha det underbart.. egentligen måste jag verkligen fokusera på skolan och det som måste göra men får se till att panikfixa det imorgon. ska fixa lite mat nu, kyckling, spaghetti, soltorkade tomater, grädde, feferoni bla. får ta det man har och försöka hitta på något gott!

förresten: någon som vet var jag kan hitta entourage säsong 5 avsnitt 5 och framåt med swesub? geee mig! kommer nog ändå inte kunna hålla mig men vill vänta och se vidare tills jag kan se med text, mycket bättre då hehe..

» tentadag

då har man avklarat en förmiddag med affärsjuridikTENTA! vet att jag klarade mig på godkänt delen! hur det gick på andra delen får vi väl se nästa vecka. har pluggat i non-stop nu denna veckan så ikväll tänker jag ta lite ledigt för att ladda batterierna till imorgon, helgen och nästa vecka som består av lika mycket plugg! hujedamig..
ska även jobba i helgen så det blir mycket att göra. men det är bara bita i. snart LIA..
(alltså praktik)

när jag gick hem så var jag förbi och hämtade mina efterlängtade skor som kommit i paket på posten. de var fina men ännu högre i verkligheten.. de satt bra förutom att min ena stortå är fläskigare än den andra och sticker ut! fy fy. men en storlek större skulle nog inte funka så de stannar i säkert förvar här hemma!

nu ska jag mysa med nova, fixa tvätten, diska eller rensa lådor.. vilka alternativ va? jag tror bestämt att det första låter bäst. robin kommer väl om en stund också, mys! ska försöka få honom att fixa en header till bloggsidan med så det kan bli klart någon gång detta år. photoshop tycks bara gilla honom!

» vilken dag

idag är det alla hjärtans dag och robin tycker nog jag är töntigt som tjatar om den hehe.. han ska iväg och jobba men ikväll ska vi käka sukothai. har ni tittat ut genom fönstret idag? vilket underbart väder! solen tittar fram, snön ligger och lyser! ska försöka plugga klart snart så jag kan njuta lite av det.

glad alla hjärtansdag allihop


» helg

jo men idag är det fredag och imorgon är det helg. om man ändå hade tid att göra lite roliga saker.. bowlingkvällen med klassen var kanon. slutade på platens där det i stort sett bara vara vi! men vad gör det? hehe.. robin är och tränar nu och jag försöker klura ut hur man skriver ett avtal. inget för mig alltså.. usch. men tänkte låna datorn på hagarydsvägen ikväll och fixa klart det då vi inte har word 2007 vilket är ett måste för att hitta en bra mall.
vi ska alltså till malmslätt ikväll och käka mat med robins föräldrar och syrra som kommer en hem sväng i helgen. blir väl lugnt i kväll eftersom robin jobbar hela helgen. tråkigt! och på lördag är det alla hjärtans dag men robin jobbar ju så det blir nog inget speciellt. käka lite mat här hemma.
nu måste jag duscha, hejdåhejdå

» laddar

jag hann hem en sväng mellan skolan och klasskvällen eller vad man kallar det. skönt, mysa lite med robin och käka lite mat. nu hinner jag ladda upp inför kvällen så jag är fit for fight när det är dags för bowlingen hehe. fick tillbaka en tenta förut och hade endast 2 eller 3 fel.. synd att man bara kan gå godkänt i kursen. ska fixa och dona lite nu. kanske väcka novis och busa lite..


» lasange

nu sitter jag och väntar på att köttfärsen ska tina lite för den är en enda stor isklump. sen ska vi göra god lasange! mums. och kanske gå på bio!

sitter ock pluggar lite nu med. läser ett rättsfall om stopprätt, hmm.. ska försöka klura ut lite svåra ord bara! imorgon blir det en heldag med klassen. laddad.. först skola till 11, sen möte till 12, sen nytt möte och efter det få tillbaka tentorna i affärskommunikation. sen får vi se om jag hinner hem eller stannar i skolan för vid 5 ska vi käka pizza och umgås för att tillslut spela bowling runt 9. sen får vi väl se om det blir någon utgång eller så.. jag ska försöka vara lite bra på bowlingen iaf:P

ska leta upp en bra bio film nu! förresten hade de inte datorn jag vill ha nu så hoppas den kommer in igen.. SNART!

» inom en snar framtid

kommer malin ottosson att köpa en alldelse egen ny fin dator! (det är jag värd! lala) för ibland måste man få unna sig något väldigt behövligt. eller om det är sådär jätte behövligt vet jag inte så vi håller oss till behövligt. om robin är snäll kanske han kan få låna min nya fina dator ibland hehe.. fast det vill han säkert inte eftersom datorn vi har ser i princip likadan ut:P 

jag fyller ju faktiskt år snart med så då ska jag nog passa på att önska mig en (laser)skrivare för det däremot är väldigt behövligt när man studerar! jag ska även önska mig en jeansjacka, en svart kavaj och några miljoner kronor. för det behövs alltid! tänkte att det är lika bra att skriva upp det nu så jag inte råkar glömma bort det!

nu är det dags för plugg igen, läsa lite rättsfall om köplagen..

men jag får ju inte glömma att säga grattis till min kära vän alexandra "sp" som ska bege sig till norge inom kort och bli assisterande butikschef. det kommer bli kanon även om du far iväg till ett annat land..



» ajaj

nu kommer ett sånt där tråkigt, plågsamt och tjurigt inlägg igen. jag har en bibba med papper som ska läsas och sitta till seminariet imorgon! juridik är inte mitt ämne om man säger så. som tur va lämnade jag in en uppgift(fullmakt) redan idag så slipper tänka på att göra klart det nu. vi har så mycket disk att ingen av oss orkar diska. jag har ont i ryggen, så förbannat ont. för övrigt har jag sett fram emot helgen så man får vara ledig men det kan jag glömma nu. överöst med plugg!

ska skratta lite åt sveriges sämsta bilförare nu. måste ha en paus för jag ser bara bokstäver framför ögonen. och försöka få robin att ge min rygg lite massage!

» lugnt

jag har ju glömt att berätta (tror jag) att robin var i sälen i helgen. igår kom han hem vilket var mysigt! det där med att sova själv gick bra en natt men sen bjöd jag in mig själv till mamma.. nejdå men passade på att sova i malmslätt under helgen. så jag och nova har ätit upp och vilat ut oss. umgicks med sara i lördags också. inte igår och det var väldigt trevligt. glodde på tv hela kvällen medans resten av linköpings befolkning var ute och festa. det var sååå skönt att stanna hemma. när vi kom hem igår var det storstädning som gällde så att robin skulle bli glad. (duktigt ja)

idag började vi med en ny kurs i skolan. nu vet jag vad som gäller i fem veckor framöver. pluggpluggplugg...
ska se på entourage nu! måste se i fatt robin..


RSS 2.0