» hockey

gårkvällen spenderades i cc med pappa och robin. match mot frölunda, en bra match och vinst till oss! sedan blev det royals en sväng för att sedan landa hemma i sängen. har precis vinkat hejdå till robin och sitter nu och väntar på att klockan ska bli 12 så det är dags att gå till jobbet. vill att denna dag ska vara över så att det blir lördag och flyg till spanien. annars är allt bra.. bien, bien


 

ibland undrar man vart man har vissa männiksor?
jag är trött på det ytliga!


» snart så..

om en vecka är det dags för det där årliga som händer alla människor.. nämligen födelsedag, och inte vilken födelsedag som helst utan 20! eller det kanske inte är så speciellt trots allt?
systemet är väl det enda positiva!
i vilket fall som helst åker jag till spanien på lördag och blir borta en vecka så köp inte för mycket presenter, jag är inte hemma;) inte för att det är sådär jätte varmt där nu men ändå.. shopping, mys, lite försommar och andra trevligheter.

ännu en helg har passerat och det var en helg över förväntan. i fredags blev det melodifestivalen genrep med jobbet. vi satt i logen och pimpla vin och njöt till underhållningen, framför allt björn gustafsson som är min absoluta idol för tillfället. sedan bar det av vidare till bishop arms eller vad stället nu heter för att sedan hamna på harrys. thanks! vaknade seg på lördagen för göra stan och ikea med robin och lilllillsyrran. sedan var det bara att ladda upp inför ännu en festkväll och det var ett tag sen må jag säga. jag och robin gick till micke, sen hamnade vi hos henke innan vi gick vidare till platens. var sjukt mycket folk ute och nere på platens träffade man många välbekanta ansikten! skoj! i söndags blev det en slappdag så man kunde komma igen innan veckan satte igång igen..
nu vill jag bara att denna vecka ska gå relativt fort så man kommer iväg någongång.. so long!

tänkte skriva att bilder från helgen kommer upp snart men orkar aldrig lägga in dem på datorn så det blir väl inget den här gången heller, suck!

» kärlek på kärlekens dag

imorgon är det alla hjärtans dag! vi ska till afrodite och käka, myspys! för inte tala om gott..
kan väl passa på att ge lite kärlek till mina nära och kära, ni är guld värda! krampåer
image35

» farmors goda mat

just nu sitter jag och förundras över hur farmor alltid kan få sin mat så god och välgjord?
men om man tänker efter har hon ju haft ett långt liv med mycket erfaranheter? med andra ord kan man väl säga att hon övat mycket?! eller? jag tror faktiskt ändå inte att det har med saken att göra.. somliga har det där i sig medan andra föddes utan. jag önskar att jag i framtiden kan få till i allaffall någon enstaka middag så bra! (vi får hålla tummarna)

farmor och farbror är på besök idag.. himla mysigt
jag tycker ärligt talat att det är härligt att umgås med släkten, kanske hör till när man närmar sig äldre dagar?

vi har fått en ny dator, igen.. det har inte gått så bra för våra datorer den sista tiden, hoh.
men nu funkar det över förväntan.. går hur bra som helst att se filmer m.m. det senaste är den nya danska serien som går på tv samt gossip girl.. lite förortsungar har jag också tid för idag eftersom jag jobbat tidigt. tekniken är bra så länge den fungerar!


» vilket väder

herregud.. hörde hur det brakade till utanför fönstret, en jävla snöstrom har dragit in.. nu är jag ännu mer inne på att ligga i soffan och glo på tv hela dagen. vem vill gå ut i det här vädret? man ser ju knappt hur det ser ut utanför fönstret. förhoppningsvis ger det sig snart för mamma och jag ska till systemet.. robin jobbar så något måste jag hitta på.. det finns en del att göra här men det orkar jag inte nu! det är såå tråkigt att diska!
måste väl röra på mig nu så jag inte fastnar här..

RSS 2.0