» snart helg igen

gud vad tiden går fort. imorgon är det redan torsdag! snart helg.. (igen)
man hinner inte göra så mycket förrän det är en ny vecka, men det är 
skönt så att våren och  sommaren snart är här.
i helgen som var umgicks jag med alex, alldeles förträffligt! vi myste till pizza, godis och sex and the city. måste göra mycket oftare. blev så mycket till slut att vi fick avsluta med en promenad.

älsklingen är hemma nu igen, inget skadat som tur är! känns härligt att ha honom nära så man slipper somna själv om nätterna. töntig, jag vet! vi ska ut och äta i helgen och det längtar jag till men skulle inte förvåna mig om han redan glömt bort det för så var det förra gången. så hoppas han läser detta innan.

igår var jag på gymmet och körde lite step, haha.. ni som känner mig vet hur min kordinationen fungerar. men jag lär mig med tiden får vi hoppas. måste erkänna att det är jäkligt skönt att röra på sig för man orkar så mycket mer.
opps, nu börjar roomservice.. vårat absoluta favoritprogram.. dags att stänga ner!

» lunchdag

idag drog grabbarna till fjällen så jag, sara och fia käkade lite lunch på stan. sedan var det tänkt att ansöka om pengar (vilket inte verkar vilja gå vägen) men det var stängt. nu tänker jag alltså på alfakassa eller vad det heter så man kan få lite extra pengar, för det är ju aldrig fel. många andra har det så varför säga nej till det. hade varit bra att fixa så man slipper gå ensam för då blir det aldrig av. fick bli en sväng på stan istället.. en snabbträning på gymmet satt fint för att sedan åka hem till syrran och hennes kille och käka taco. kvällen har spenderats framför tvn och handbollen.. spännande in i det sista men bättre lycka nästa gång.
imorgon ska jag äntligen träffa sp! lite tjejmys och sedan bowling på kvällen.

helgen blir nog lugn, ska fixa och pyssla lite om jag får tid. det brukar alltid dyka upp saker som man inte räknat med.. ett måste är att tvätta bilen annars ser jag snart inte ut överhuvudtaget, fixa alla mina olika papper med pappa. jaja helgen går nog lika fort som vanligt!

hade varit härligt att vara i sälen nu. kan ju tyvärr inte åka dit i år eftersom man har jobb att tänka på samt att jag redan ska vara ledig vecka 10 när vi åker till spanien. känns inget vidare eftersom jag längtar efter brädan, åkningen, backarna, vädret och allt annat som hör till. hoppas den mår bra nu när robin ska åka på den..
dags att hänga tvätt så vi hörs!

 

» nya skor igen

det är nästan så jag får ångest.. ska åka ner till ikeahuset för att köpa mina nya skor som jag spanade in igår. egentligen behöver jag inga skor och pengarna borde egentligen läggas på annat. men de var ju så.. ja så.. rätt helt enkelt. varför är det så svårt att stå emot begäret av nya skor?

men idag nöjer jag mig med ett par och låter de svarta höga skorna vänta en stund.

det är storm ute så jag är lite halv skraj att sätta mig i bilen och köra eftersom min bil inte är så säker. den svajar redan fram och tillbaka över vägen. jaja, bara att tuta&köra!

» nya erfarenheter

i och med att det nya året har kommit igång har jag börjat laga lite mat, eller rättare sagt jag försöker. kände att det var på tiden. jag kan inte påstå att det är så kul men ju mer man lär sig desto lättare och smidigare blir det. så tokigt blir det inte heller. (fast robin kanske undanhåller sanningen för att jag ska vara glad) fast jag tror han är ganska glad över att få mat framdukat:) det jobbiga är i affären när man ska handla och ser ut som ett fån..
idag gjorde jag köttfärssås, för några dagar sen tunnbrödsrullar med avokado, chili och fetaost. har hittat lite enkla recept så vi får hoppas att detta håller i sig.

idag har jag träningsvärk i kroppen! på tal om ingenting.. men det känns ganska bra faktiskt. ska gosa ner mig hos robin nu i hopp om att jag kan fjeska till mig lite massage förhoppningsvis.

nedan följer en liten bild som talar för sig självt..

image31
                                                            

» nytt år

har inte hunnit skriva så mycket sedan julafton. tiden har väl runnit förbi mig eller så är jag helt enkelt för lat.
tänkte skriva ett kort inlägg som jag uppdatarer framöver med bilder osv.
julafton var mysig! fick lite smått och gått som vanligt. robin hade självklart köpt det jag trodde:P kändes lite konstigt att det inte var någon snö på hela dagen.
dagarna efter var det bara jobb som gällde, men som tur var fick jag sällskap av min kära på juldagen då alla andra människor i denna stad var ute. kändes verkligen inte som vi missade något.
har spelat en hel del wii eftersom robin fick det i julklapp av mig. riktigt roligt! man är nästan helt slut efter det.
en skridskotur i stångebro har vi också hunnit med, hockey med grabbarna och lilla jag. det var intressant, hm.
sedan blev det nyårsafton och den tillbringades i malmslätt. jag och robin fixade hela dagen, sen kom sara, jocke och emil på middag innan de andra ramlade innanför dörren. det var i vanlig ordning mycket dricka, trevligt m.m
dagen efter vaknade jag av att robin skrev brevid mig; jag avlider, jag avlider.. (han mådde inte bra) det tyckte jag var roligt eftersom jag för en gångs skull inte mådde skit dåligt.
nu är det som sagt ett nytt år. och jag har skött mina nyårslöften bra måste jag säga.

ska käka nu.. byebye


RSS 2.0