» roadtrip

igår var jag på en liten raodtrip med pappa till sthlm, köpte kyl och frys samt hämta mer färg till huset eftersom vi håller på att måla om nu. eller vi och vi, syrrans två killkompisar fixar det.. (hur orkar man?) så nu är det dags att säga hejdå till det rosa huset som alla så väl känner till som bor här och börja vänja sig vid ett grått hus men det blir riktigt bra tror jag! kaffe har jag lärt mig att koka nu iaf! haha..

idag är den en sådan där dag då man känner att det kan gå precis hur som, förvirrad är det minsta man kan säga! hur kommer det bli nu? vad tänker du? skulle gått till doktorn idag och kollat hostan men självklart glömdes det bort. vaknade med värk i hela kroppen så fick skippa träningen imorse, kanske lika bra det.. det börjar bli bättre nu men hostan på natten är inget vidare, usch!

ska ner och åka ett varv i skyliften nu, vilket nöje va? har ju inte hunnit med det innan så måste passa på?!

» underbara sverige

vad ska man ta sig till? när man har ledigt och vill njuta av sommaren? när man vill åka och bada? sola? klä sig i sommarkläder utan att frysa? göra allt det där som man inte kan när det är kallt?
jag blir så irriterad att det aldrig kan få vara fint väder en hel sommar!
jag vet att det är fler än jag som blir rastlösa och inte alls känner sig tillfredställda..

sverige är underbart på många sätt men när det kommer till sommarvädret, ja då blir man inte riktigt klok!
ska inte låta så negativ men det är ju faktiskt precis såhär det ligger till! tur att det finns vänner..

försöker få tag i sp, undra var hon håller hus? vi mot världen

och du har inte glömt bort mig, puh

» tjejmys

den här veckan och helgen har det varit mycket tjejmys, sp&jag.. mycket snack om diverse saker, utflykt till viggby då vi lura med nicke och henke. det var roligt, fick gå en mil ungefär och när vi var framme så var det ingen sol kvar. samma sak var det idag då vi bestämmde oss för att njuta av det fina vädret i berg och vad händer? jo precis, massor moln kommer och täcker solen bara för att vi äntligen är där och vill jobba på brännan.. vi har även hunnit mysa på torget med mamma och lite öl. härligt!
nu är jag inne på min sista semestervecka och det känns inget vidare att det snart är slut. vart har solen varit under dessa veckor? inte ens en dag med kanonväder. och vad fan har jag gjort? inte ett skit. jag är allt annat än motiverad för att gå tillbaka till mitt jobb och slita. det nya schemat kommer att kännas! måste hitta något annat, det kommer gå utför annars. finns så mycket man vill göra, ge mig ett jobb!

jag och min vän har grubblat mycket de senaste dagarna, det är nästan sjuk att man kan tänka så lika. många frågor är fortfarande obesvarade vilket är jobbigt och fruktansvärt frustrerande. vi har kommit fram till att gud inte gillar oss helt enkelt. det finns ingen möjlighet att han kan göra det, inte för att vi tror på gud men ändå.. något är fel, den slutsatsen kan vi iaf dra. tänkte passa på att säga att sp är den bästa tjejkompis man kan ha, hon finns alltid där och förgyller ens liv. det är vad det handlar om, att alltid finnas där, det är dem som är de bästa kompisarna. "vi är samma skrot och korn"

jag saknar dig (vill skriva så mycket men låter bli, jag önskar bara att jag hade kunnat vara med er nu)


» sömn

jag är sjuk, hoh
har inte somnat än och klockan är runt halv 9 en morgon..
hörde hur grannarna började vakna och förebereda dagen,
insåg att det var lika bra att gå upp från sängen och göra något..
när man fått för lite sömn känner man sig inte ens trött!
vad hjälper det att man ligger där som ett fån?
hjärnan är nog överhettad! (faktiskt inte så konstigt you know)

» semster, oh sommarväder

juli månad, bal&student över för länge sedan och jag har semester nu tre veckor framöver. känns inte så jätte roligt med tanke på det regniga väder som är utanför samt att jag inte planerat något. känner ändå att det ska bli skönt att bara få vara helt ledig utan att behöva tänka på något som har med skola, jobb eller tid att göra. inget att passa och planera in för att hinna med allt. en känsla som jag inte känt på länge.

balen och studenten var hur kul som helst. känns tråkigt att det man såg fram emot så mycket redan är över. men minnen kommer jag ha kvar länge. saknar inte skolan ett dugg men klassen, det är nästan sorgligt att tänka på att vi inte kommer sitta där i skolan med varandra igen och snacka skit. men kontakten med dem speciella kommer inte att försvinna, inte än hoppas jag.. festkväll, övernattning och mysdag med (tennis dock) så sent som igår/dag. sp3eia

det är så mycket som är förändrat nu, inget är som det brukar men man lär sig att leva med det vare sig man vill eller inte. man dör inte, det bara känns så som min älskade vän brukar säga. topparna är alltid högre än vad dalarna är djupa. det är tur att just hon alltid finns där vid min sida.
måste se till att skaffa ett nytt jobb så även jag kan flytta till mitt eget. eller kanske flytt härifrån? men ärligt talat är jag nog inte beredd på att lämna allt här hemma, även om jag vill och vet att det vore en bra idé för mig i det här läget så att man inte fastnar på samma ruta under en lång tid. vi får se vart sommaren (om man nu kan kalla det sommar) för mig.. önskar ibland att man kunde börja om från början. men det är väl så att man lär så länge man lever och ens erfaranheter formar framtiden. vad man väljer att göra eller inte göra. innerst inne vet jag och det är det som är problemet nu.. fan ta alla problem, men jag är glad att jag inte väljer att fly som så många andra människor gör från saker de inte orkar lägga ner energi på eller kämpa för. nu har vuxenlivet börjat helt enkelt! vare sig man vill eller inte..

blogg är verkligen inget för mig.. dags att gå ner och ta några nybakade bullar, oh

you

RSS 2.0